Μιλγουόκι Μπακς – Σαν Αντόνιο Σπερς 106-103

Μιλγουόκι Μπακς – Σαν Αντόνιο Σπερς 106-103

Με μπροστάρη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος πραγματοποίησε ακόμη μία μεγάλη εμφάνιση κάνοντας double- double (25π, 10 ριμπάουντ) οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν εντός έδρας των Σαν Αντόνιο Σπερς με σκορ 106-103.

Ακόμη ένα σπουδαίο παιχνίδι του Γιάννη Αντετοκούνμπο! Αυτή τη φορά κόντρα στους Σαν Αντόνιο Σπερς. Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς συνέβαλε τα μέγιστα πετυχαίνοντας double-double (25π, 10 ριμπάουντ), ώστε να έρθει η εντός έδρας νίκη για τα «ελάφια» με σκορ 106-103.

Οι γηπεδούχοι από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης έδειχνε πως είχε μπει καλύτερα στο παρκέ και με «όπλο» τους την επίθεσή τους και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που έδειχνε από νωρίς ότι είχε κέφια τελείωσαν το πρώτο 12λεπτο με το υπέρ τους σκορ 27-15. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια του παιχνιδιού «ξύπνησαν» και αντέδρασαν με τον ίδιο (επιθετικό) τρόπο.

Ωστόσο, η άμυνα ήταν εκείνη που έδωσε τη νίκη στα «ελάφια» του «Greek Freak» με τους γηπεδούχους στο τρίτο δεκάλεπτο να περιορίζουν δραστικά τους παίκτες του Πόποβιτς που κατάφεραν να σημειώσουν 28 την ίδια ώρα που οι Μπακς έκαναν… πάρτι φτάνοντας τους 41!

Η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων όσο περνούσαν τα λεπτά μεγάλωνε και όλα έδειχναν πως η ομάδα του Μιλγουόκι θα έπαιρνε μία άνετη νίκη. Παρόλα αυτά τα πολλά λάθη σε άμυνα και επίθεση έβαλαν στο κόλπο τους Σπερς που έφτασαν από το -15 στο -3 και θα μπορούσαν να είχαν στείλει το παιχνίδι στην παράταση αν στην τελευταία επίθεση ο Μάρεϊ ευστοχούσε στο τρίποντο που επιχείρησε.

Το τέλος της αναμέτρησης βρήκε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι ο καλύτερος παίκτης των Μπακς, αφού είχε 25 πόντους με 4/5 βολές, 6/12 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη στα 38′ που έμεινε στο παρκέ.

Έτσι, τo Μιλγουόκι «διπλασίασε» τις νίκες του φέτος με το Σαν Αντόνιο και έφτασε στην 8η θέση (ρεκόρ 39-34) και έπιασε τους Χιτ στην έβδομη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας, ελπίζοντας σε όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα ενόψει πλέι οφ.

Από την άλλη, τα «σπιρούνια» υποχώρησαν στο 43-31 και είναι στην έκτη θέση της Δύσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ