Ξέσπασμα Γκριν κατά του NBA – «Διαλέξτε μια πλευρά» (pic)

Ξέσπασμα Γκριν κατά του NBA – «Διαλέξτε μια πλευρά» (pic)

Ο Ντρέιμοντ Γκριν εναντιώθηκε δημόσια στο NBA για την απόφασή του να αναβάλλει το ματς κόντρα στους Νάγκετς λόγω κορωνοϊού, ενώ σε προηγούμενη περίπτωση έπραξε διαφορετικά.

Ο κορωνοϊός είναι πλέον κομμάτι της καθημερινότητας του NBA, με ομάδες να εντοπίζουν συνεχώς κρούσματα.

Όσο κι αν έχει τοποθετηθεί δημόσια ο Άνταμ Σίλβερ, αρνούμενος κάθε σκέψη για αναστολή της σεζόν, η κατάσταση είναι δύσκολη και ήδη έχουν αναβληθεί ματς.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν δεν δίστασε να πει την άποψή του για το θέμα των αναβολών, διαφωνόντας πλήρως με σχετική απόφαση να μη διεξαχθεί το παιχνίδι με τους Νάγκετς, καθώς ο κορωνοϊός καθιστά αδύνατο να κατεβάσουν οκτάδα οι «Σβώλοι», που αποτελεί και το όριο το οποίο επιτρέπει τη διεξαγωγή ενός αγώνα σύμφωνα με το σχετικό πρωτόκολλο του NBA.

Αναλυτικά τα όσα είπε σε αναρτήσεις του στο Twitter:

«Πώς συνεχίζεις να ακυρώνεις παιχνίδια όταν έχεις εφαρμόσει κανόνες για να μην συμβεί αυτό; Δεν αποτελεί αυτό ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για άλλες ομάδες;

Τα παιδιά που δεν είχαμε λόγω της λίστας του πρωτοκόλλου δεν έπαιξαν κανένα ρόλο στην ήττα της Τρίτης; Διαλέξτε μια πλευρά.

Αλλά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη όταν δεν ήμασταν σε πλήρη ισχύ, μόλις πριν από δύο ημέρες; Ας σκεφτούμε λογικά» είπε αναφερόμενος στην τελευταία αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ