Γιόκιτς – «Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα ήθελαν περισσότερα από μένα»

Γιόκιτς – «Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα ήθελαν περισσότερα από μένα»

Ο Νίκολα Γιόκιτς σε συνέντευξη του αποκάλυψε πώς λίγο πριν φύγει για τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ η Μπαρτσελόνα έφτασε κοντά στο να τον αποκτήσει.

Ο Νίκολα Γιόκιτς την περσινή σεζόν κατέκτησε τον τίτλο του ΜVP στο ΝΒΑ, αλλά και την φετινή χρονιά μέχρι τώρα συνεχίζει να πραγματοποιηθεί εξαιρετικές εμφανίσεις και είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Σέρβος σέντερ αποκάλυψε πως λίγο πριν φύγει για τον ΝΒΑ παραλίγο να τον αποκτήσει η Μπαρτσελόνα καθώς του είχαν προτείνει συμβόλαιο, αλλά όπως οι άνθρωποι που τον αξιολόγησαν έκριναν πως έπρεπε να κάνει περισσότερα πράγματα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Νίκολα Γιόκιτς: 

«Παίζαμε με την Μέγκα Μπάσκετ ένα ματς με την Τσεντεβίτα και ήρθαν άνθρωποι της Μπαρτσελόνα για να μου προτείνουν συμβόλαιο. Όμως το πήραν πίσω γιατί έκανα πολύ κακή εμφάνιση εκείνη τη μέρα. Ήθελαν περισσότερα από μένα. Θυμάμαι πως στο ημίχρονο εκείνου του αγώνα ο προπονητής μας, Ντέγιαν Μιλόγεβιτς, μου είπε Νίκολα, ποιος είσαι;»

Έπρεπε να αλλάξω όλες τις συνήθειες και τον τρόπο ζωής μου. Συνήθιζα να πίνω 2-3 λίτρα Coca-Cola καθημερινά και το τελευταίο μου αναψυκτικό ήταν όταν ταξίδευα για τις ΗΠΑ. Στις πρώτες προπονήσεις ήταν δύσκολα. Όλοι οι συμπαίκτες μου ήταν πιο δυνατοί και αθλητικοί από μένα, κάρφωναν όπως ήθελαν και εγώ ήθελα να γυρίσω σπίτι μου. Τώρα όμως είναι στην έβδομη σεζόν μου στο ΝΒΑ. Για να φτάσω όμως σε αυτό το σημείο, χρειάστηκε να παίζω για αρκετό καιρό κάποια λίγα λεπτά στα τελειώματα των αγώνων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ