Αντετοκούνμπο – «Δεν νιώθουμε καλά με την ήττα, πρέπει να επιστρέψουμε βελτιωμένοι»

Αντετοκούνμπο – «Δεν νιώθουμε καλά με την ήττα, πρέπει να επιστρέψουμε βελτιωμένοι»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε μετά την ήττα των Μπακς από τους Πίστονς (106-115) και τόνισε πως πρέπει η ομάδα του να επιστρέψει βελτιωμένη.

Οι Μπακς εμφανίστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών στο παιχνίδι με τους Ντιτρόιτ Πίστονς και γνώρισαν την εντός έδρας ήττα με 115-106.

Ο «Greak Freak» ξεκαθάρισε ότι αυτό το αποτέλεσμα δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να επιστρέψει βελτιωμένη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έπρεπε να παίξουμε πιο καλή άμυνα, συνολικά έπρεπε να παίξουμε καλύτερα. Σήμερα δεν το κάναμε αυτό. Πιστεύαμε πως κάποια στιγμή θα πάρουμε τον έλεγχο στο ματς, αλλά δεν έγινε ποτέ. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες των Πίστονς, έβαλαν τα σουτ. Έκαναν καλή δουλειά στην κυκλοφορία της μπάλας και είχαν υψηλά ποσοστά.

Βρήκαν πολλά ελεύθερα σουτ και μας τιμώρησαν. Επίσης χάσαμε κάποια ριμπάουντ. Η μπάλα έρχεται σε αυτόν που έχει μεγαλύτερη ενέργεια και σήμερα οι Πίστονς το ήθελαν περισσότερο. Δεν νιώθουμε καλά μετά την ήττα, θα πρέπει να καθαρίσει το κεφάλι μας, να δούμε το βίντεο και να επιστρέψουμε βελτιωμένοι στο επόμενο ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ