Τσάλμερς – «Κατάφερα να γυρίσω εκεί που πραγματικά ήθελα να είμαι»

Τσάλμερς – «Κατάφερα να γυρίσω εκεί που πραγματικά ήθελα να είμαι»

Οι Μαϊάμι Χιτ συμπεριέλαβαν στην αποστολή στο παιχνίδι με τους Ουόριορς τον Μάριο Τσάλμερς και ο Αμερικανός αναφέρθηκε στην επιστροφή του στο NBA μετά από 6 χρόνια.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο γκαρντ των Μαϊάμι Χιτ, Μάριο Τσάλμερς. Μπορεί η ομάδα του να ηττήθηκε με 115-108 από τους Ουόριορς, αλλά ίδιος επέστρεψε στον μαγικό κόσμο του NBA έπειτα από έξι χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος Αμερικανός, ο οποίος υπέγραψε πρόσφατα (31/12) 10ήμερο συμβόλαιο με τους Χιτ, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το παιχνίδι με την ομάδα του Σαν Φρανσίσκο, με τον ίδιο να δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενος με τιτίβισμά του στο twitter.

«Ένα πράγμα που με κάνει να χαμογελώ και να νιώθω καλά είναι ότι οι παίκτες σε όλη τη λίγκα είναι χαρούμενοι που επέστρεψα… Ήταν ένα πραγματικά μεγάλο ταξίδι όμως μαντέψτε… Κατάφερα να γυρίσω εκεί που πραγματικά ήθελα να είμαι», ήταν το μήνυμα του άλλοτε παίκτη της ΑΕΚ και του Άρη.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Τσάλμερς είχε πανηγυρίσει back-t0-back πρωτάθλημα με τους Μαϊάμι Χιτ την διετία 2012-2013, όντας μάλιστα συμπαίκτης των Λεμπρόν Τζέιμς, Ντουέιν Ουέιντ και Κρις Μπος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ