ΛεΜπρόν – «Δεν ζητάω να χάσει την δουλειά του ο Κόσνορ» (pic)

ΛεΜπρόν – «Δεν ζητάω να χάσει την δουλειά του ο Κόσνορ» (pic)

Ο ηγέτης των Λέικερς αποκάλυψε πως δεν αλλάζει την γνώμη του για τον σχολιαστή του αγώνα Ρόκετς - Ουίζαρντς, Γκλεν Κόνσορ, ωστόσο όπως τόνισε δεν θέλει να τον δει να χάνει την δουλειά του.

Σάλος έχει ξεσπάσει στον χώρο του NBA, εδώ και λίγες ημέρες με το σχόλιο στου σπίκερ του αγώνα ανάμεσα στους Ρόκετς και τους Ουίζαρντς Γκλεν Κόνσορ. Ο άλλοτε παίκτης του Ρικ Πιτίνο, ανέφερε ένα σχόλιο κατά την διάρκεια του αγώνα, όχι και τόσο κομψό…

«Ο Κέβιν Πόρτερ σαν τον μπαμπά του, τράβηξε σωστά τη σκανδάλη, τη σωστή στιγμή», είπε ο Κόνσορ. Μόνο που ο μπαμπάς του Πόρτερ είχε μπει στη φυλακή, δηλώνοντας ένοχος για ανθρωποκτονία σε 1ο βαθμό, για τη δολοφονία μιας 14χρονης το 1993.

Το συγκεκριμένο σχόλιο είχε σαν αποτέλεσμα να εξοργίσει τον ΛεΜπρον Τζείμς, ο οποίος μίλησε με πολύ σκληρά λόγια λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Δεν υπάρχει θέση για τον Κόνσορ στο μπάσκετ».

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Τζέιμς εξήγησε ότι δεν ζητάει την απόλυσή του, αλλά την ίδια στιγμή το λάθος του δεν πρέπει να μείνει έτσι. «Δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ. Δεν τον ξέρω. Προσεύχομαι γι’ αυτόν, όπως έγραψα και στο tweet μου. Αλλά δεν μπορώ να το αφήσω έτσι, όταν αφορά κάποιον που με έχει πρότυπο», ήταν τα λόγια του ΛεΜπρόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ