Σίξερς – Νάγκετς 123-104

Σίξερς – Νάγκετς 123-104

Οι Σίξερς πήραν τη νίκη κόντρα στους Νάγκετς με 123-104, σκαρφάλωσαν μόνοι στην τέταρτη θέση της Δυτικής Περιφέρειας, ενώ είδαν και τον Μαρκέλ Φουλτζ να επιστρέφει στη δράση μετά από πολύ καιρό.

Στο 43-30 ανέβηκαν οι Σίξερς μετά την εντός έδρας νίκη τους επί των Νάγκετς με 123-104 και βρίσκονται στην 4η θέση της Ανατολής, μία νίκη πίσω από τους τρίτους Καβαλίερς.

Φυσικά μπορεί η Φιλαδέλφια να πέτυχε μια ακόμα νίκη φέτος, αλλά η μεγάλη είδηση είναι η επιστροφή του Μαρκέλ Φουλτζ στη δράση μετά από πολλούς μήνες. Ο γκαρντ των Σίξερς έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και προσφέρει μια ακόμα λύση στην ομάδα της Φιλαδέλφια στη μάχη που δίνει για την είσοδό της στην πρώτη τετράδα.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Εμπιντ με 20 πόντους και 13 ριμπάουντ, ενώ και ο Σάριτς είχε 20 πόντους. Στους 7 σταμάτησε ο Σίμονς, αλλά με 13 ριμπάουντ και 11 ασίστ, ενώ ο Φουλτζ στην επιστροφή του πέτυχε 10 πόντους σε 14 λεπτά.

Για τους Νάγκετς έπεσαν στο 40-34 και βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός playoffs, κορυφαίος ήταν ο Νίκολα Γιόκιτς με 25 πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ