Απών ο Κάρι και νίκη για Τίμπεργουλβς, μεγάλο διπλό της Γιούτα μέσα στο Ντένβερ

Απών ο Κάρι και νίκη για Τίμπεργουλβς, μεγάλο διπλό της Γιούτα μέσα στο Ντένβερ

Οι Τίμπεργουλβς εκμεταλλευθήκαν την απουσία του Κάρι και επικράτησαν με 119-99 των Γουόριορς, ενώ και οι Τζαζ πήραν σπουδαίο διπλό στην έδρα των Νάγκετς με 125-102.

Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς εκμεταλλεύτηκαν τις απουσίες των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς αφού αγωνίστηκαν δίχως τους Στεφ Κάρι και Ντρέιμοντ Γκριν και επικράτησαν άνετα με 119-99.

Το Γκόλντεν Στέιτ ήταν ανταγωνιστικό για τρεις περιόδους, όμως η ομάδα του Στιβ Κερ λύγισε στο τέταρτο δωδεκάλεπτο και η διαφορά σε κάποια στιγμή έφτασε τους 27 πόντους.

Ο κορυφαίος για τους Τίμπεργουλβς ήταν ο Καρλ-Άντονι Τάουνς, ο οποίος έκανε double-double με 26 πόντους και 11 ριμπάουντ. Από την άλλη πλευρά για τους ηττημένους πρώτος σκόρερ ήταν ο Τζόρνταν Πουλ με 20 πόντους, ενώ 19 πόντους και 7 ριμπάουντ πρόσθεσε ο Τζόναθαν Κουμίνγκα και ο Κλέι Τόμσον έμεινε στους 13 πόντους.

Οι Γιούτα Τζαζ πήραν μια σπουδαία νίκη στην έδρα των Ντένβερ Νάγκετς με 125-102 και επέστρεψε ξανά στις νίκες. Οι φιλοξενούμενοι είχαν σε πολύ καλή βραδιά τους Ντόνοβαν Μίτσελ και Γκομπέρ.

Για τους Τζαζ ο Μίτσελ πέτυχε 31 πόντους και ο Γκομπέρ έκανε double-double με 18 πόντους και 19 ριμπάουντ, ενώ 21 πόντους πρόσθεσε ο Μπογκντάνοβιτς. Αντίθετα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι γνώρισαν την ήττα ο ο Νίκολα Γιόκιτς πέτυχε 25 πόντους, 15 ριμπάουντ και 14 ασίστ, ενώ οι Άαρον Γκόρντον είχαν από 20 πόντους.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας οι Σακραμέντο Κίνγκς ηττήθηκαν εντός έδρας από τους Χιούστον Ρόκετς με 118-112.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του ΝΒΑ: 

Nάγκετς – Τζαζ 102-125

Τίμπεργουλβς – Γουόριορς 119-99

Κινγκς – Ρόκετς 118-112

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ