H «προφητεία» Γουέιντ για τον ΛεΜπρόν

H «προφητεία» Γουέιντ για τον ΛεΜπρόν

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να αποχωρεί από το Κλίβελαντ το επόμενο καλοκαίρι έπεφταν… βροχή καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και σε αυτές τις περιπτώσεις λένε πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Μπορεί λοιπόν ο «Βασιλιάς» να αλλάξει γειτονιά; Την απάντηση θέλησε να δώσει ο Ντουέιν Γουέιντ. Ο στενός του φίλος […]

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να αποχωρεί από το Κλίβελαντ το επόμενο καλοκαίρι έπεφταν… βροχή καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και σε αυτές τις περιπτώσεις λένε πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Μπορεί λοιπόν ο «Βασιλιάς» να αλλάξει γειτονιά;

Την απάντηση θέλησε να δώσει ο Ντουέιν Γουέιντ. Ο στενός του φίλος του ΛεΜπρόν λοιπόν, άφησε να εννοηθεί πως ο ηγέτης των Καβαλίερς δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από το Οχάιο.

«Νομίζω ότι του αρέσει πολύ που βρίσκεται εδώ», δήλωσε ο «Flash» μιλώντας το περασμένο Σαββατοκύριακο σε ρεπόρτερ της ιστοσελίδας «cleveland.com».

«Όλα θα πάνε καλά. Θα πρέπει να μείνουμε όλοι ενωμένοι για να συνεχίσει να υπάρχει το ίδιο κλίμα. Αυτή τη στιγμή ο ΛεΜπρόν είναι σε πολύ καλή φάση», αποκάλυψε ο έμπειρος γκαρντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ