Πέλικανς – Μπλέιζερς 103-107

Πέλικανς – Μπλέιζερς 103-107

Οι Μπλέιζερς πήραν νέα μεγάλη νίκη επικρατώντας αυτή τη φορά εκτός έδρας των Πέλικανς με 107-103. Απίστευτη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Νταμιάν Λίλαρντ.

Με τον Λίλαρντ να είναι ασταμάτητος και να πετυχαίνει 41 πόντους, οι Μπλέιζερς πέτυχαν σπουδαία νίκη επικρατώντας μέσα στη Νέα Ορλεάνη των Πέλικανς με 107-103 και βρίσκονται πολύ κοντά στην εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας στα playoffs.

Με τη νίκη της αυτή η ομάδα του Πόρτλαντ έφτασε στο 46-28 μένοντας 3η, ενώ οι πελεκάνοι έπεσαν στο 43-32 κι έθεσαν σε κίνδυνο την είσοδό τους στην Postseason. Οι δύο ομάδες προσέφεραν ένα από τα ωραιότερα ματς της βραδιάς με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ, αλλά μεγάλους νικητές τους Μπλειζερς.

Στη μεγάλη μονομαχία του παιχνιδιού ανάμεσα σε Λίλαρντ και Ντέιβις, νίκησε ο παίκτης των Μπλέιχερς, ο οποίος ήταν ασταμάτητος με 41 πόντους 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Από την άλλη ο Ντέιβις έφτασε τους 36 πόντους με 14 ριμπάουντ 6 τάπες και 4 ασίστ. Τέλος, για τους νικητές πολύ καλός ήταν ο Νούρκιτς με 21 πόντους και ο Τέρνερ με 14, ενώ για τους ηττημένους ο Χολιντέι είχε triple-double με 21 πόντους, 11 ριμπάουντ και 11 ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=eJrNzGgXcF4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ