Ο Εμπίντ πλήρωσε πρόστιμο αντιπάλου που είχαν κόντρα (vid)

Ο Εμπίντ πλήρωσε πρόστιμο αντιπάλου που είχαν κόντρα (vid)

Ο Τζοέλ Εμπίντ είχε έντονο καυγά με τον Χοσέ Αλβαράδο στο ματς με τους Πέλικανς και χρεώθηκαν τεχνικές ποινές, όμως ο Καμερουνέζος παραδέχθηκε τον αντίπαλό του και πλήρωσε και το δικό του πρόστιμο.

Το NBA δεν είναι τόσο σκληρό όσο παλιά, όμως ακόμα και σήμερα ενίοτε τα πράγματα ξεφεύγουν, όπως παραλίγο να συμβεί μεταξύ του Τζοέλ Εμπίντ και του Χοσέ Αλβαράδο.

Ο Καμερουνέζος σέντερ των Σίξερς κι ο γκαρντ των Πέλικανς είχαν μια αψιμαχία μετά από ένα τζάμπολ και χρεώθηκαν από μία τεχνική ποινή ο καθένας.

Ο Εμπίντ όμως παραδέχθηκε τα κότσια του αντιπάλου του παρά τη διαφορά ύψους και πλήρωσε και το δικό του πρόστιμο.

Ο ίδιος δηλωσε σχετικά:

«Μου αρέσει η ενέργεια του, παίζει σκληρά. Ακόμα και μετά την τεχνική, δεν έκανε πίσω. Μετά το τέλος τον βρήκα και του είπα να συνεχίσει να παλεύει».

Οι δυο τους δεν έχουν μόνο χαώδη σωματική διαφορά, αλλά και οικονομική. Ο «Jojo» παίρνει 31.6 εκατ. δολάρια τον χρόνο, ενώ ο αντίπαλός του είναι με two-way συμβόλαιο και θα πάρει 462 χιλιάδες αυτή τη σεζόν, οπότε τα 2 χιλιάδες του προστίμου δεν ήταν κάτι για τον πρώτο.

Ο Αλβαράδο αποκάλυψε πως μίλησαν και κατάλαβε ότι έχει κερδίσει τον σεβασμό του Αφρικανού με την μαχητικότητά του. Έμπνευση για εκείνον αποτελεί ο Νέιτ Ρόμπινσον όπως είπε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ