Κουφός : «Ευλογία που φόρεσα τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας»

Κουφός : «Ευλογία που φόρεσα τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας»

Ο Κώστας Κουφός μίλησε στην ιστοσελίδα της FIBA τονίζοντας πως είναι περήφανος που είναι Έλληνας και που φόρεσε τη φανέλα της εθνικής, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει και την αισιοδοξία του για το μέλλον της «επίσημης αγαπημένης». Ο διεθνής σέντερ των Σακραμέντο Κινγκς επεσήμανε επίσης, πως είναι πλέον απολύτως υγιής και πως θέλει να βοηθήσει […]

Ο Κώστας Κουφός μίλησε στην ιστοσελίδα της FIBA τονίζοντας πως είναι περήφανος που είναι Έλληνας και που φόρεσε τη φανέλα της εθνικής, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει και την αισιοδοξία του για το μέλλον της «επίσημης αγαπημένης».

Ο διεθνής σέντερ των Σακραμέντο Κινγκς επεσήμανε επίσης, πως είναι πλέον απολύτως υγιής και πως θέλει να βοηθήσει και πάλι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ώστε να προκριθεί στο παγκόσμιο κύπελλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την Εθνική: «Έχουμε καλή ομάδα. Μόλις ενώσουμε όλα τα κομμάτια του παζλ, νομίζω πως θα είμαστε πολύ καλοί».

Για τον εαυτό του: «Είμαι Ελληνοαμερικανός, αλλά σίγουρα δηλώνω περήφανος που είμαι Έλληνας. Γεννήθηκα στις ΗΠΑ, αλλά ήταν ευλογία που φόρεσα τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας. Είναι κάτι που μ έκανε περήφανο».

Για τον τραυματισμό που αντιμετώπισε πέρυσι και τη μη συμμετοχή του στο Ευρωμπάσκετ: «Είμαι 100% υγιής τώρα. Ήταν ένας από τους τραυματισμούς που χρειάζονται λίγο καιρό, για να είσαι υγιής. Έπαιξα με αυτόν πέρυσι όλη τη σεζόν και μετά έπρεπε να το φροντίσω».

Για την τελευταία του παρουσία στην Εθνική, στο προολυμπιακό του Τορίνο: «Παίξαμε στο προολυμπιακό, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ηττηθήκαμε από μια πολύ καλή ομάδα. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας, προχωράμε, πάμε προς τα μπροστά και προσπαθούμε να βελτιωθούμε για την επόμενη φορά».

Για την προσπάθεια της Εθνικής στα «παράθυρα» των προκριματικών για το Παγκόσμιο: «Παίζουν σκληρά. Αυτό είναι ένα από τα πράγματα που θες να δεις, από τους παίκτες που έχουν επιλεχθεί και θα πρέπει να τους δώσω τα εύσημα, για όσα κάνουν. Παίζουν με την καρδιά τους και είμαι περήφανος για όσα κάνουν. Είναι ωραίο. Δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που έπαιξα για την Εθνική στην έδρα μας, εκτός των φιλικών. Είναι καλό το περιβάλλον στην Ελλάδα και έχουμε εξαιρετικούς φιλάθλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ