Νίκη με ανατροπή των Χοκς κόντρα στους Λέικερς – Πέρασαν από τη Σάρλοτ οι Κλίπερς

Νίκη με ανατροπή των Χοκς κόντρα στους Λέικερς – Πέρασαν από τη Σάρλοτ οι Κλίπερς

Οι Ατλάντα Χοκς κατάφεραν να επικρατήσουν 129-121 των Λος Άντζελες Λέικερς κάνοντας την ανατροπή στο τελευταίο δωδεκάλεπτο, ενώ στο άλλο ματς, οι Κλίπερς πέρασαν εύκολα από τους Χόρνετς με σκορ 115-90.

Οι Ατλάντα Χοκς μπορεί να μπήκαν στο τελευταίο δωδεκάλεπτο όντας δέκα πόντους πίσω, όμως κατάφεραν να κάνουν μια μεγάλη ανατροπή και να επικρατήσουν των Λος Άντζελες Λέικερς, που δεν είχαν στη διάθεσή τους τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, με σκορ 129-121.

Οι Λιμνάνθρωποι είχαν πετύχει να χτίσουν διψήφιες διαφορές στις αρχές της τρίτης περιόδου και της τέταρτης, όμως τα «γεράκια» έφτασαν στην ανατροπή και πέτυχαν ακόμα μία σημαντική νίκη χάρη στο επιμέρους 38-20 που έτρεξαν στα τελευταία 12 λεπτά.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Τρέι Γιανγκ με 36 πόντους και 12 ασίστ, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Τζον Κόλινς που πρόσθεσε άλλους 20 πόντους μαζί με 11 ριμπάουντ. Από την άλλη πλευρά, ο Μαλίκ Μονκ είχε 33 πόντους και 10 ριμπάουντ, με τον Άντονι Ντέιβις να έχει 27.

Στο άλλο παιχνίδι, οι Λος Άντζελες Κλίπερς δεν αντιμετώπισαν κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στους Σάρλοτ Χόρνετς, επικρατώντας με σκορ 115-90 και βελτιώνοντας το ρεκόρ τους στο 26-26 παραμένοντας στην 7η θέση της Δυτικής Περιφέρειας.

Η ομάδα του Τάιρον Λου είχε ένα μικρό προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του ματς, μέχρι και τα μέσα της τρίτης περιόδου, όπου το σύνολο του Τζέιμς Μπορέγκο πήρε τα ηνία του ματς και πέρασε μπροστά. Η απάντηση των Κλίπερς ήταν άμεση, με τη διαφορά να ξεφεύγει στο τέταρτο δωδεκάλεπτο.

Ρέτζι Τζάκσον με 19 και Μπράντον Μπόστον Τζούνιορ επίσης με 19 ήταν οι καλύτεροι για τους νικητές, ενώ για τους ηττημένους, 23 πόντους μέτρησε ο ΛαΜέλο Μπολ μαζί με 10 ασίστ, και 18 είχε ο Μάιλς Μπρίτζες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ