Κακοδαιμονίας συνέχεια για Αϊζάια Τόμας

Κακοδαιμονίας συνέχεια για Αϊζάια Τόμας

Ο Αϊζάια Τόμας των Λος Άντζελες Λέικερς, αναμένεται να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση μιας και το πρόβλημα που έχει στο ισχίο παραμένει.

Όλα έδειχναν πως η χρονιά 2017-2018 θα ήταν η σεζόν του στο NBA. Όμως από «Βασιλιάς» στη Βοστόνη, κατέληξε στο τέλος της regular season να έχει αλλάξει δύο ομάδες και να ετοιμάζεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Ο λόγος για τον Αϊζάια Τόμας.

Ο γκαρντ Των Σέλτικς μέχρι πέρσι το καλοκαίρι, έκλεισε το περασμένο πρωτάθλημα με σχεδόν 29 πόντους και 6 ασίστ ανά ματς, αλλά και έναν τραυματισμό στο ισχίο κατά τη διάρκεια της post season.

Ένας τραυματισμός που επί της ουσίας ήταν ο λόγος της ανταλλαγής του με τον Καϊρί Ίρβινγκ, με τον Τόμας να γίνεται κάτοικος Κλίβελαντ. Άργησε λόγω της φύσης του τραύματος να επανέλθει αλλά όταν έγινε αυτό, δεν θύμιζε τον περσινό παίκτη στα 15 ματς που πρόλαβε να αγωνιστεί, με τους Καβαλίερς να τον δίνουν στο παράθυρο των ανταλλαγών στους Λος Άντζελες Λέικερς.

Και πάλι όμως, μετά από 17 παιχνίδια με τους Λιμνανθρώπους, οι πόνοι στο ισχίο επανήλθαν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο 28χρονος να πάρει την απόφαση να μπει στο χειρουργείο για αρθροσκόπηση που θα γίνει στη Νέα Υόρκη την Πέμπτη (20/3), για να ξεμπερδεύει μια και καλή με το πρόβλημα που του κατέστρεψε στην ουσία όλη τη σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ