Κυνηγούν το «μπαμ» με Χάρντεν οι Σίξερς (pics)

Κυνηγούν το «μπαμ» με Χάρντεν οι Σίξερς (pics)

Δεν μένουν ακόμα πολλές μέρες για την εκπνοή της διορίας των μεταγραφών και οι Σίξερς ετοιμάζονται να κάνουν ό,τι χρειαστεί, για να αποκτήσουν τον Τζέιμς Χάρντεν.

Οι Φιλαδέλφεια Σίξερς βλέπουν τον χρόνο στην κλεψύδρα να τελειώνει όσον αφορά τις ανταλλαγές, με τη διορία να εκπνέει στις 10 Φεβρουαρίου κι ετοιμάζονται να… πυροδοτήσουν βόμβα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Σαμς Χαράνια από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, βιάζονται να βρουν τη… φόρμουλα στην «πόλη της αδελφικής αγάπης» και να κάνουν δικό τους τον Τζέιμς Χάρντεν.

Αρχικά είχαν στόχο να περιμένουν να μείνει ελεύθερος, όμως το πλάνα τους άλλαξαν και θέλουν να το πράξουν τώρα. Οι Νετς βέβαια πριν λίγες μέρες δεν ήθελαν να μπουν σε συχητήσεις για τον «Μούσια», όμως φαίνεται να περιμένουν να ακούσουν.

Οι Σίξερς έχουν δηλώσει πως δεν θέλουν τίποτα λιγότερο για τον Μπεν Σίμονς από παίκτη τέτοιας εμβέλειας, όμως ο Αυστραλός έχει δημιουργήσει αβεβαιότητα γύρω από το όνομά του. Όποια ομάδα τον πάρει αποδέχεται φυσιολογικά κι ένα μεγάλο ρίσκο, χάνοντας πολύτιμη μονάδα. Σκέφτονται ίσως κάποιον εκ των Τάιμπουλ, Μάξι και Σεθ Κάρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ