Νετς και Σίξερς πιο κοντά στην αλλαγή Χάρντεν-Σίμονς

Νετς και Σίξερς πιο κοντά στην αλλαγή Χάρντεν-Σίμονς

Το σενάριο ανταλλαγής μεταξύ των Νετς και των Σίξερς που θέλει τον Τζέιμς Χάρντεν στη Φιλαδέλφεια και τον Μπεν Σίμονς στο Μπρούκλιν φαίνεται να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Πρόοδος σημειώνεται στην πιθανή ανταλλαγή μεταξύ των Νετς και των 76ερς, που θα έστελνε τον Τζέιμς Χάρντεν στη Φιλαδέλφεια και τον Μπεν Σίμονς στο Μπρούκλιν, όπως ανέφερε σήμερα (9/2) το ESPN.

«Αγκάθι» παραμένουν οι παίκτες που θα ήταν διατεθειμένοι να στείλουν οι Σίξερς μαζί με τον Σίμονς, κυρίως για να εξισορροπήσουν το οικονομικό κομμάτι. Η αναφορά του ESPN ανέφερε ότι το Μπρούκλιν αναζητά «δύο ή τρεις άλλους παίκτες» μαζί με τον Σίμονς.

Η Φιλαδέλφεια θα πρέπει επίσης να εκκαθαρίσει οικονομικό χώρο για να υπογράψει τον Χάρντεν σε επέκταση συμβολαίου, που σημαίνει την πιθανή συμμετοχή άλλων ομάδων για την ολοκλήρωση μιας συμφωνίας. Η προθεσμία ανταλλαγών είναι μέχρι την Πέμπτη (11/02).

Αν και ο προπονητής των Νετς, Στιβ Νας, διέψευσε νωρίτερα τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Χάρντεν στη λίστα των ανταλλαγών, ο έμπειρος γκαρντ, ο οποίος θα είναι ελεύθερος μετά τη σεζόν 2021-22, γίνεται όλο και πιο δυσαρεστημένος όσο παρατείνεται η παραμονή του στο Μπρούκλιν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ