Ο Ντουράντ απέφυγε τον Χάρντεν, ξεράθηκε στα γέλια ο ΛεΜπρόν (Vid)

Ο Ντουράντ απέφυγε τον Χάρντεν, ξεράθηκε στα γέλια ο ΛεΜπρόν (Vid)

Ο Κέβιν Ντουράντ είχε να επιλέξει μεταξύ των Τζέιμς Χάρντεν και Ρούντι Γκομπέρ, ωστόσο απέφυγε τον «Μούσια» με τον ΛεΜπρόν να ξεσπά σε νευρικό γέλιο.

Λίγες ώρες  πριν από την λήξη του trade deadline, ο Τζέιμς Χάρντεν κατέληξε στους Σίξερς από τους Νετς αποτελώντας τον παρτενέρ του Τζοέλ Εμπίντ στη Φιλαντέλφια.

Kατά την επιλογή των παικτών για το All Star Game από τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Κέβιν Ντουράντ, ο «KD» ήταν ανάμεσα στον Χάρντεν και τον Κομπέρ, αλλά τελικά διάλεξε τον Γάλλο σέντερ, αντί του Χάρντεν, με τον οποίο μέχρι πρότινος ήταν συμπαίκτες στους Νετς, αφού πλέον θα συνεχίσει στους Σίξερς.

Ο ίδιος δικαιολόγησε την επιλογή του ότι ήθελε λίγο παραπάνω μέγεθος στη φροντ λάιν, λόγω της ταυτόχρονης παρουσίας του ΛεΜπρόν και του Γιάννη στην ίδια πεντάδα, ωστόσο δεν έπεισε κανέναν αφού ο Τζέιμς, που επέλεξε πρώτο τον Αντετοκούνμπο και το πάνελ γελούσαν δυνατά! Μάλιστα ο King έδωσε συνέχεια! «Είναι υγιής; Έχει να παίξει καιρό» ρώτησε ο σούπερ σταρ των Λέικερς, για να τον διαβεβαιώσουν πως είναι, αφού έγινε ανταλλαγή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ