Μπόστον Σέλτικς – Ατλάντα Χοκς 105-95

Μπόστον Σέλτικς – Ατλάντα Χοκς 105-95

Οι Μπόστον Σέλτικς, έχοντας ως κορυφαίο τον Τζέισον Τέιτουμ, κατάφεραν να επικρατήσουν των Ατλάντα Χοκς με σκορ 105-95 και συνεχίζουν να κυνηγούν για θέση στην εξάδα.

Τη νίκη με σκορ 105-95 πήραν οι Μπόστον Σέλτικς κόντρα στους Ατλάντα Χοκς, με την ομάδα του Ίμε Γιουντόκα να κάνει την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, παίρνοντας έτσι ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια που κάνει να μπει στην εξάδα.

Κορυφαίος για τους «Κέλτες» ήταν ο Τζέισον Τέιτουμ που φόρτωσε με 38 πόντους το αντίπαλο καλάθι, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Τζέιλεν Μπράουν που πρόσθεσε άλλους 17, ενώ 14 είχε ο Ντέρικ Γουάιτ. Από την άλλη πλευρά ο Τρέι Γιανγκ είχε 30 πόντους, με τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς να μετρά 26.

Οι Χοκς ξεκίνησαν καλύτερα το ματς και πήραν από νωρίς το προβάδισμα, παίρνοντας διαφορά ακόμα και 15 πόντων, δείχνοντας πως ελέγχουν πλήρως το παιχνίδι και την κατάσταση.

Στο δεύτερο μέρος όμως οι Σέλτικς μπήκαν με μια αποστολή και κατάφεραν να γυρίσουν στον αγώνα. Όχι μόνο αυτό, μιας και όσο περνούσε η ώρα, η διαφορά ανέβαινε, παίρνοντας έτσι μια σημαντική νίκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ