Ελεύθερος από τους Σπερς ο Γκόραν Ντράγκιτς

Ελεύθερος από τους Σπερς ο Γκόραν Ντράγκιτς

Ο Γκόραν Ντράγκιτς είναι και επίσημα ελεύθερος από τους Σαν Αντόνιο Σπερς και πλέον είναι έτοιμος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Γκόραν Ντράγκιτς πριν από λίγες μέρες πήγε με ανταλλαγή στους Σαν Αντόνιο Σπέρς από τους Τορόντο Ράπτορς, αλλά όπως ήταν γνωστό αργά ή γρήγορα θα αποχωρούσε από την ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς.

Ο Σλοβένος γκαρντ όλη την σεζόν μέτρησε μόλις πέντε ματς με τους Καναδούς, έχοντας κατά μέσο όρο 8 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ. και όπως είναι λογικό τον ενδιαφέρει να αγωνιστεί μόνο για μια ομάδα με υψηλές φιλοδοξίες και πλέον έχει να επιλέξει ανάμεσα σε έξι ομάδες για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αρχικά για την απόκτηση του είχαν ενδιαφερθεί οι Ντάλας Μάβερικς και θεωρούνταν το νούμερο ένα φαβορί, ωστόσο κατά τις ανταλλαγές του ΝΒΑ οι «Μαβς» επέλεξαν τον Σπένσερ Ντίνγουιντι και πλέον δεν υπάρχει χώρος για άλλους γκαρντ στο ρόστερ τους.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες έξι ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 35χρονου γκαρντ. Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν δείξει οι Μιλγουόκι Μπακς και σύμφωνα με όσα λέγονται στην Αμερική έχουν το προβάδισμα για την απόκτηση του. Ακόμα ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ντράγκιτς οι Λος Άντζελες Λέικερς, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, οι Λος Άντζελες Κλίπερς, οι Σικάγο Μπουλς και οι Μπρούκλιν Νετς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ