Εκτός τελικού οι Αντετοκούνμπο στο Skills Challenge (vids)

Εκτός τελικού οι Αντετοκούνμπο στο Skills Challenge (vids)

Η Antetokounmpo Team δεν τα κατάφερε στο Skills Challenge, παρότι τερμάτισε στην 1η θέση στον διαγωνισμό πάσας.

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο «κονταροχτυπήθηκαν» με τους Cavs (Ντάριους Γκάρλαντ, Ίβαν Μόμπλι, Τζάρετ Άλεν) και τους Rooks (Τζος Γκίντι, Κέιντ Κάνινχαμ, Σκότι Μπαρνς).

Στο πρώτο αγώνισμα, αυτό της πάσας, ο Γιάννης ξεκίνησε με 2/2 έχοντας ένα πεντάποντο και ένα τρίποντο. Ωστόσο, στη συνέχεια έβρισκε μόνο στεφάνι. Με πεντάποντο ξεκίνησε και ο Αλέξανδρος, ο οποίος πέτυχε 8 πόντους με ένα τρίποντο, ενώ ο Θανάσης αστόχησε σε όλα τα σουτ, πλην του τελευταίου που ήταν τετράποντο.

Αυτό τον διαγωνισμό τον κέρδισαν οι Cavs που πήραν 100 πόντους. Στον επόμενο διαγωνισμό όπου οι παίκτες έδιναν πάσες σε κινούμενους στόχους τα αδέλφια Αντετοκούνμπο πήραν την πρώτη θέση, συγκεντρώνοντας 88 βαθμούς.

Στο τρίτο όμως αγώνισμα, που ήταν ένα συνδυασμός με πάσες, ντρίμπλες και σουτ, οι Αντετοκούνμπο ακυρώθηκαν, καθώς δεν ολοκλήρωσαν την διαδικασία στον προβλεπόμενο χρόνο. Κάτι αντοίστοιχο έκαναν και οι Cavs, με αποτέλεσμα οι Rooks να πάρουν την πρώτη θέση.

Από τη στιγμή που οι Αντετοκούνμπο ήταν ισόβαθμοι με τους Cavs, οι διαιτητές αποφάσισαν ότι ένας παίκτης από κάθε ομάδα θα επιχειρούσε έαν τρίποντο και αυτός που θα το έβαζε, η ομάδα του θα πήγαινε στον τελικό.

Ο Θανάσης δεν ήταν εύστοχος, ο Γκάραλντ ήταν και έτσι οι Cavs πήγαν στον τελικό και επικράτησαν, με τον Μόμπλει να ευστοχεί από το κέντρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ