Λεμπρόν: «Δεν θα έχανα την ευκαιρία να σφίξω το χέρι του ανθρώπου που με ενέπνευσε»

Λεμπρόν: «Δεν θα έχανα την ευκαιρία να σφίξω το χέρι του ανθρώπου που με ενέπνευσε»

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μίλησε για τη συνάντησή του με τον Μάικλ Τζόρνταν και τον θερμό εναγκαλισμό που είχαν στο All Star Game στο Κλίβελαντ.

Στο All Star Game 2022, ο Λεμπρόν Τζέιμς είδε την ομάδα του να νικάει, με τον ίδιο να πρωταγωνιστεί σε μια από τις πιο δυνατές στιγμές του τριημέρου. Συγκεκριμένα, τον γύρο του διαδικτύου κάνει το στιγμιότυπο με τον ηγέτη των Λος Άντζελες Λέικερς να δέχεται την αγκαλιά του Μάικλ Τζόρνταν.

Σε συνέντευξη Τύπου, ο Λεμπρόν Τζέιμς τόνισε: «Επικρατούσε χάος μετά την τελετή βράβευσης των 75 καλύτερων παικτών. Δεν ήθελα όμως να χάσω την ευκαιρία να σφίξω το χέρι του ανθρώπου που με ενέπνευσε στην παιδική μου ηλικία».

Ο Τζέιμς συνέχισε, για τον Τζόρνταν, λέγοντας πως «δεν έχουμε μιλήσει πολλές φορές στα 19-20 χρόνια που βρίσκομαι στο NBA, αλλά δεν θα ήμουν εδώ αν δεν είχα πάρει έμπνευση από αυτόν. Πάντα ήθελα να γίνω σαν αυτόν όταν μεγαλώσω».

Κλείνοντας, ο Τζέιμς αναφέρθηκε και σε έναν συμβολισμό, αφού το νικητήριο καλάθι που σημείωσε στο All Star Game ήταν μία από τις χαρακτηριστικές κινήσεις του Τζόρνταν, το fade away σουτ:

«Είναι τρελό επειδή το νικητήριο καλάθι που σημείωσα με fade away σουτ, είναι εμπνευσμένο από τον Τζόρνταν. Ο τρόπος που φορούσε τα παπούτσια και την εμφάνισή του, τα αμάξια που οδηγούσε, όλα αυτά με ενέπνευσαν. Δεν ήθελα να χάσω αυτή την ευκαιρία, επειδή δεν είμαστε συχνά στον ίδιο χώρο και γενικά δεν έχουμε βρεθεί πολλές φορές κατά την διάρκεια της καριέρας μου. Σήμαινε πολλά για εμένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ