Καβαλίερς – Πέλικανς 107-102

Καβαλίερς – Πέλικανς 107-102

O ΛεΜπρόν Τζέιμς συνεχίζει να γράφει ιστορία, καθώς στη νίκη των Καβαλίερς με 107-102 επί των Πέλικανς, ξεπέρασε τον Μάικλ Τζόρνταν φτάνοντας τα 867 σερί παιχνίδια με διψήφιο αριθμό πόντων!

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς πέτυχε ένα μοναδικό ρεκόρ στη νίκη των Καβαλίερς επί των Πέλικανς με 107-102, καθώς έφτασε τα 867 σερί παιχνίδια με διψήφιο αριθμό πόντων και βρίσκεται πλέον στην κορυφή της λίστας, ξεπερνώντας τον θρυλικό, Μάικλ Τζόρνταν.

Ο Βασιλιάς έγραψε ιστορία για ακόμα μια φορά στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από το σπουδαίο του επίτευγμα οδήγησε τους Καβς και στη νίκη επί των πελεκάνων με μία φανταστική εμφάνιση.

Ο σούπερ σταρ των ιπποτών τελείωσε το παιχνίδι με 27 πόντους 9 ριμπάουντ και 11 ασίστ, ενώ το αξιοσημείωτο είναι πως έφτασε από την πρώτη κιόλας περίοδο στους 10 πόντους, μετρώντας πλέον 867 διαδοχικά παιχνίδια με διψήφιο αριθμό πόντων! Πίσω του στη δεύτερη θέση έμεινε πλέον ο Μάικλ Τζόρνταν με 866 συνεχόμενα ματς.

Όσον αφορά το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με τους Καβαλίερς όμως να είναι καλύτεροι στα τελευταία λεπτά και με τον ΛεΜπρόν σε εξαιρετική μέρα να παίρνουν μια σημαντική νίκη. Πέρα από τον βασιλιά πολύ καλός ήταν ο Κλάρκσον με 23 πόντους, ενώ για τους Πέλικανς ο Χόλιντεϊ είχε 25 πόντους, ενώ ο Μίροτιτς 20 πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ