Νετς – Νικς 110-107: Πήραν το… ντέρμπι με «όργια» Ντουράντ

Νετς – Νικς 110-107: Πήραν το… ντέρμπι με «όργια» Ντουράντ

Με τον Κέβιν Ντουράντ να κάνει μυθική εμφάνιση σκοράροντας 53 πόντους, οι Μπρούκλιν Νετς πήραν το... ντέρμπι της Νεάς Υόρκης, επικρατώντας με σκορ 110-107 των Νικς.

Ο Κέβιν Ντουράντ ήταν «καυτός» σκοράροντας 53 πόντους (το ρεκόρ του είναι 54 από το 2014) και οδηγώντας τους Μπρούκλιν Νετς στη νίκη με σκορ 110-107 επί των Νικς, στο ντέρμπι της Νέας Υόρκης που διεξήχθη στο «Barclays Center».

Η ομάδα του Στιβ Νας καιγόταν για τη νίκη ώστε να μείνει στην πρώτη οκτάδα της Ανατολικής Περιφέρειας, και ο «KD» φρόντισε να κάνει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του, οδηγώντας στο θετικό αποτέλεσμα τους συμπαίκτες του.

Οι Νετς ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση, όμως οι Νικς ισορρόπησαν και πέρασαν μπροστά στο σκορ στη δεύτερη περίοδο. Από τα μέσα του τρίτου δωδεκαλέπτου, η ομάδα του Μπρούκλιν ανέβασε ξανά ταχύτητα παίρνοντας ένα μικρό προβάδισμα.

Η τελευταία περίοδος ήταν απολαυστική, το σύνολο του Τομ Τιμποντό να κάνει την έσχατη προσπάθεια και με αντεπίθεση διαρκείας πήρε πάλι τα ηνία περίπου τρία λεπτά πριν τη λήξη. Σε εκείνο το σημείο όμως, ο Ντουράντ βγήκε μπροστά και «σκότωσε» τους αντιπάλους του, δίνοντας τη νίκη στους Νετς.

Πλην του «KD» με τους 53 πόντους, πολύ καλοί ήταν οι Αντρέ Ντράμοντ και Μπρους Μπράουν με 18 και 15 πόντους αντίστοιχα. Από την άλλη πλευρά, ο Τζούλιους Ραντλ είχε 26 πόντους, ο Εβάν Φουρνιέ 25 και ο Αρ Τζέι Μπάρετ με 24.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ