Στην… αιωνιότητα πέρασε ο Γκαρνέτ – Απέσυραν τη φανέλα του οι Σέλτικς (pic, vids)

Στην… αιωνιότητα πέρασε ο Γκαρνέτ – Απέσυραν τη φανέλα του οι Σέλτικς (pic, vids)

Το όνομα του Κέβιν Γκαρνέτ θα μείνει για πάντα στην ιστορία των Μπόστον Σέλτικς, καθώς οι «κέλτες» απέσυραν τη φανέλα του θρυλικού φόργουορντ.

Για πάντα στην ιστορία των Μπόστον Σέλτικς θα μείνει το όνομα του Κέβιν Γκαρνέτ, καθώς οι «κέλτες» απέσυραν τη φανέλα του θρυλικού φόργουορντ. Μπορεί το όνομα του «Big Ticket» να είναι άρδην συνδεδεμένο με το franchise των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, όμως και στη Βοστώνη έχει αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά του.

Το «TD Garden» γέμισε ασφυκτικά από κόσμο και έβαλε τα καλά του για να υποδεχθεί τον μεγάλο Κέβιν Γκαρνέτ στην τελετή απόσυρσης του νούμερου «5» που θα μείνει για πάντα στο ταβάνι του γηπέδου.

Στο γήπεδο βρέθηκαν φυσικά και αρκετοί συμπαίκτες του, όπως ο Πολ Πιρς και ο Κέντρικ Πέρκινς, όπως φυσικά και ο Ντάνι Έιντζ. Το παρών έδωσε και ο Ρέι Άλεν, που με την κίνησή του έδειξε πως η κόντρα των δύο έχει περάσει οριστικά στο παρελθόν.

Θυμίζουμε πως ο Γκαρνέτ, παρέα με τους Πιρς, Άλεν και Ρόντο έφτασαν το 2008 στην κατάκτηση του 17ου τίτλου των Σέλτικς, επικρατώντας στους τελικούς των Λος Άντζελες Λέικερς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ