Ίρβινγκ μετά την «60άρα»: «Ένιωθα καλά…»

Ίρβινγκ μετά την «60άρα»: «Ένιωθα καλά…»

Ο Καϊρί Ίρβινγκ σχολίασε την τρομακτική του εμφάνιση στο Ορλάντο.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ… οργίασε στο Ορλάντο. προσφέροντας μια μυθική παράσταση. Ο σούπερ σταρ των Μπρούκλιν Νετς ήταν ασταμάτητος, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 60 πόντους.

Μετά το τέλος του ματς και την τρομακτική του εμφάνιση, ο 29χρονος παίκτης θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Ο Καϊρί δήλωσε πως ένιωθε καλά στον αγώνα με τους Μάτζικ, ενώ στάθηκε και στον Κέβιν Ντουράντ.

«Ένιωθα καλά. Είναι ένα δείγμα του τι κάνουμε σαν ομάδα. Δίνουμε ώθηση ο ένας στον άλλον και κάνουμε τα σωστά πράγματα. Όταν σκοράρεις 60 πόντους στη ροή ενός αγώνα και δέχεσαι την αγάπη από τους συμπαίκτες σου στον πάγκο που σου λένε να πας για το ρεκόρ, τότε αυτό το κάνει ξεχωριστό.

Με τον Ντουράντ είμαστε στην ίδια ομάδα και συναγωνιζόμαστε σαν αδέλφια. Δεν το λες ανταγωνισμό. Μιλάμε γι αυτό αλλά παίρνουμε το κάθε παιχνίδι στα σοβαρά. Αποδεικνύουμε σε κάθε ομάδα που παίζουμε πως μπορούμε να είμαστε κάθε φορά καλύτεροι τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Μερικές φορές νιώθω από την αρχή ότι θα πάει καλά, κάποιες άλλες όχι. Δεν είχα πολλές φορές κόσμο της αντίπαλης ομάδας να μου δίνει standing ovation, έγινε αρκετές φορές. Αυτό είναι το μπάσκετ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ