Πρόστιμο 40.000 δολαρίων στον Νούρκιτς

Πρόστιμο 40.000 δολαρίων στον Νούρκιτς

Το ΝΒΑ επέβαλε πρόστιμο 40.000 δολαρίων στον σέντερ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Γιουσούφ Νούρκιτς, επειδή ήρθε σε αντιπαράθεση με έναν οπαδό και στη συνέχεια του πέταξε το κινητό.

Το ΝΒΑ επέβαλε πρόστιμο 40.000 δολαρίων στον σέντερ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Γιουσούφ Νούρκιτς, επειδή ήρθε σε αντιπαράθεση με έναν οπαδό και στη συνέχεια του πέταξε το κινητό. Το περιστατικό σημειώθηκε μετά την εντός έδρας ήττα των Μπλέιζερς με 129-98 από τους Ιντιάνα Πέισερς την Κυριακή.

Bίντεο δείχνει τον Νούρκιτς, ο οποίος βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης με τραυματισμό στο πόδι, να ανταλλάσσει λόγια με νεαρό άνδρα που φορούσε τη φανέλα των Πέισερς και καθόταν στην πρώτη σειρά των θεατών.

Στη συνέχεια, ο Νούρκιτς τον πλησίασε, άρπαξε το τηλέφωνο του οπαδού και το πέταξε στις κερκίδες, πριν τους χωρίσει άνδρας ασφαλείας του γηπέδου.

Ανεπιβεβαίωτα σχόλια που δημοσιεύτηκαν κάτω από το βίντεο ανέφεραν ότι ο οπαδός έβριζε τον Νούρκιτς σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ο 27χρονος δεν έχει πατήσει παρκέ από τις 16 Φεβρουαρίου, ενώ έχει μέσο όρο 15 πόντους και 11,1 ριμπάουντ σε 56 αγώνες (όλα τα ξεκίνημα) τη φετινή σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ