Γνωστός NBAer έχει σχέση με transgender μοντέλο (pics)

Γνωστός NBAer έχει σχέση με transgender μοντέλο (pics)

Ποιός είναι ο NBAer που φέρεται να είναι σε σχέση με το transgender μοντέλο που ονομάζεται Big Bambina;

Οι Μέμφις Γκρίζλις πραγματοποιούν μια μαγική σεζόν στο NBA είναι στη δεύτερη θέση της Δυτικής Περιφέρειας και έχουν το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ στη Λίγκα πίσω μόνο από τους Σανς.

Οι «αρκούδες» έχουν δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό και νεανικό ρόστερ με αιχμή του δόρατος τον Τζα Μοράντ, αλλά και συμπαραστάτες τους Τζος Τζάκσον, Ντιλόν Μπρουκς και Στίβεν Άνταμς.

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή του Μπρουκς στο αρχικό σχήμα από τον τραυματισμό του, η ιστοσελίδα «Sideaction.com», επικαλούμενη αξιόπιστες πηγές προχώρησε σε… πιπεράτες αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή του, τονίζοντας ότι υπάρχει ακόμη ένας λόγος που ο γκαρντ των Γκρίζλις διανύει μια τρομερή σεζόν.

Memphis Grizzlies: Dillon Brooks officially back from injury March 13 vs OKC

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που κάνει την Παρασκευή το γύρο του διαδικτύου, ο 26χρονος σούτινγκ γκαρντ το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει σχέση με ένα transgender Instagram model που ονομάζεται Big Bambina. Και δεν αποκλείεται να είναι και σοβαρή, με τον Μπρουκς να λέγεται πως σκέφτεται να προχωρήσει ακόμη και σε επίσημη πρόταση.

Μάλιστα, το εν λόγω site φιλοξενεί και ορισμένες φωτογραφίες της Big Bambina στο γήπεδο των αρκούδων, υποστηρίζοντας πως ο Μπρουκς μεσολάβησε ώστε να βρεθεί στο FedExForum του Μέμφις.

New Details On Grizzlies' Dillon Brooks, Trans Model Big Bambina - Game 7

Αυτή είναι η σχέση του γκαρντ των Γκρίζλις:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ