Σοκάρει ο τραυματισμός του ΜακΚό των Ουόριορς! (vids)

Σοκάρει ο τραυματισμός του ΜακΚό των Ουόριορς! (vids)

Ο Πάτρικ ΜακΚόου προσγειώθηκε άσχημα στο παρκέ μετά από φάουλ του Βινς Κάρτερ στο ματς των Ουόριορς με τους Κινγκς και υπέστη έναν σοκαριστικό τραυματισμό. Συγκλονιστικές στιγμές στο Γκόλντεν Στέιτ με τον Κάρτερ να βάζει τα κλάματα και όλος τους παίκτες να προσεύχονται.

Όλος ο κόσμος του ΝΒΑ έχει σοκαριστεί με τον τραυματισμό του Πάτρικ ΜακΚό στην αναμέτρηση των Ουόριορς με τους Κινγκς.

Κατά την διάρκεια της τρίτης περιόδου του αγώνα, ο παίκτης των πολεμιστών προσγειώθηκε άτσαλα στο παρκέ έπειτα από φάουλ του Βινς Κάρτερ φαίνεται πως χτύπησε στο ιερό οστό του, ενώ φάνηκε να γυρίζει και το δεξί του γόνατο.

Ο ΜακΚό έμεινε στο παρκέ για περίπου 10 λεπτά με όλο τον κόσμο που βρισκόταν στο γήπεδο να μένει σιωπηλός. Ο Κάρτερ ξέσπασε σε κλάματα βλέποντας των ΜακΚό να σφαδάζει στον πόνο, ενώ ο Στηβ Κερ, προπονητής των πρωταθλητών έσπευσε να τον παρηγορήσει.

Τελικά ο γκαρντ των Ουόριορς αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο, καταχειροκροτούμενος, ενώ οι παίκτες των δύο ομάδων αγκαλιά όλοι μαζί προσευχήθηκαν να είναι όλα καλά για τον νεαρό γκαρντ. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για σοβαρή ζημιά, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο.

Δείτε τις συγκλονιστικές στιγμές:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ