Κερ: «Ο Γιανγκ δεν έχει καμία σχέση με τον Κάρι»

Κερ: «Ο Γιανγκ δεν έχει καμία σχέση με τον Κάρι»

Ο Στιβ Κερ δεν βλέπει κάποια ομοιότητα στους Τρέι Γιανγκ και Στεφ Κάρι.

Πολλοί είναι αυτοί που συγκρίνουν το παιχνίδι του Τρέι Γιανγκ με του Στεφ Κάρι. Το γεγονός πως και οι δυο παίκτες επιλέγουν να σουτάρουν από μακρινή απόσταση, ενισχύει αυτήν την άποψη.

Ο Στιβ Κερ ρωτήθηκε για το θέμα, δίνοντας μια ξεκάθαρη απάντηση. Ο προπονητής των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έβαλε… τελεία στη συζήτηση, υπογραμμίζοντας πως δεν υπάρχει καμία ομοιότητα ανάμεσα στους δυο παίκτες. Παράλληλα, τόνισε πως ο ηγέτης των «πολεμιστών» δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα.

«Δεν βλέπω καμιά ομοιότητα μεταξύ τους. Ξέρω πως ο κόσμος προσπαθεί να τους συγκρίνει επειδή σουτάρουν και οι δύο από μακριά, όμως τον Γιανγκ τον βλέπω σαν μια πιο μικρόσωμη εκδοχή του Λούκα Ντόντσιτς. Είναι σε μικρότερο πακέτο. Αυτοί οι δύο μοιάζουν περισσότερο ο ένας στον άλλο», ανέφερε ο έμπειρος τεχνικός.

«Νομίζω πως κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Στεφ Κάρι και όσα κάνει μέσα στο παρκέ. Κανείς δεν μεταφέρει την μπάλα όπως εκείνος. Κανείς δεν σουτάρει μετά από ντρίμπλα όπως εκείνος. Είναι τέλειος διαφορετικοί σαν παίκτες», τόνισε ο προπονητής των “πολεμιστών”.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ