Ο Γιάννης μπήκε στη ζώνη… MVP την κατάλληλη στιγμή (vids)

Ο Γιάννης μπήκε στη ζώνη… MVP την κατάλληλη στιγμή (vids)

Με μια καταιγιστική εμφάνιση μέσα στη Φιλαδέλφεια, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διέλυσε τους Σίξερς και τον Εμπίντ και έστειλε μήνυμα προς όλα τα μέτωπα για τον φετινό MVP της regular season.

Ένα γερό… μάθημα σε όλα τα μέτωπα έδωσε τα ξημερώματα της Τετάρτης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Greek Freak έκανε «σμπαράλια» τους Σίξερς μέσα στη Φιλαδέλφεια, καθώς ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 40 πόντους από 15/21 δίποντα, 1/3 τρίποντα και 7/10 βολές, μάζεψε 14 ριμπάουντ, μοίρασε έξι ασίστ, έκλεψε μία μπάλα, έκοψε τρία σουτ και είχε το νικητήριο μπλοκ στα 37 λεπτά συμμετοχής.

Μαζί με τη νίκη, ο Έλληνας σούπερ σταρ έστειλε και το ηχηρό μήνυμα του σε όσους είχαν βιαστεί να τον βγάλουν από την κουβέντα του MVP.

Διότι, ο Γιάννης δεν έδωσε στους Μπακς απλώς μια νίκη, αλλά έκανε παράλληλα και… πλάκα στον Τζοέλ Εμπίντ, ο οποίος μαζί με τον Νικολά Γιόκιτς είναι στα φαβορί για το φετινό βραβείο του MVP της regular season.

Μια νίκη «χρυσάφι» για τα «ελάφια», καθώς πλέον βρίσκονται στο Νο2 της Ανατολής η οποία ουσιαστικά δίνει και το πλεονέκτημα της αποφυγής των Μπρούκλιν Νετς.

Με την εξασφάλιση της 2ης θέσης, οι Μπακς θα γλιτώσουν σίγουρα την παρέα των Ντουράντ και Ίρβινγκ, ενώ παράλληλα δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν ούτε τους Σίξερς τουλάχιστον μέχρι τα τελικά της περιφέρειας, καθώς οι πρώτοι Χιτ θα κληθούν να περάσουν από το συγκεκριμένο μονοπάτι.

Ο Γιάννης κατάφερε έτσι με μια καθοριστική εμφάνιση να πάρει… δύο σε ένα. Ένα φοβερό «πακέτο» που μπορεί να αποδειχθεί αρκετό και καθοριστικό για μια ακόμα «χρυσή» χρονιά.

Παρότι ο Greek Freak βρίσκεται 3ος στη μάχη για το βραβείο του MVP, η μαγική εμφάνιση απέναντι στους Σίξερς, έκανε τόσο «θόρυβο» που μπορεί να αλλάξει δραματικά τα δεδομένα, καθώς το timing ήταν ονειρικό.

Παράλληλα, ο Αντετοκούνμπο έδωσε στους Μπακς ίσως και τη μεγαλύτερη σεζόν της regular season, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα δεδομένα…

Μένει να φανεί, εάν τα «ελάφια» και ο Γιάννης θα καταφέρουν να χτίσουν στην… άλωση της Φιλαδέλφειας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ