Γιατί ο Κέβιν Ντουράντ υποκλίθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Γιατί ο Κέβιν Ντουράντ υποκλίθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

O σούπερ σταρ των Μπρούκλιν Νετς, Κέβιν Ντουράντ έπλεξε το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο πραγματοποποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, υπενθυμίζοντας σε όλους πως παραμένει ένας από τους καλύτερους παίκτες στον μαγικό κόσμο του NBA. Kάτι που επιβέβαιωσε και με την εξαιρετική του πρόσφατη εμφάνιση κόντρα στους Σίξερς, όταν και τελειώσε το ματς με με 40 πόντους από 15/21 δίποντα, 1/3 τρίποντα και 7/10 βολές, ενώ «χάρισε» και το στιγμιότυπο της βραδιάς με το μαγικό κόψιμο πάνω στον Εμπίντ στο φινάλε της αναμέτρησης.

Έτσι ο  «Greek Freak» έστειλε ηχηρό μήνυμα σε όσους είχαν βιαστεί να τον βγάλουν από την κουβέντα του MVP. Πέρα από ολα αυτά όμως ο Γιάννης Αντετοκούμπο απολαμβάνει και τον σεβασμό των αντιπάλων, με τον σούπερ σταρ των Νετς Κέβιν Ντουράντ, να σπεύδει να αποθεώσει τον Γιάννη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν μπορείς με τίποτα να αποτρέψεις τους πόντους του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο KD:

«Ο Γιάννης είναι ένας παίκτης που έχει αποδείξει την αξία του. Οι πόντοι του σε κάθε παιχνίδι είναι εγγυημένοι, αν με καταλαβαίνετε. Είναι όλα θέμα δύναμης», ανέφερε ο πρώην παίκτης των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

«Οι Μπακς έχουν μια τρομερή ομάδα που παίζει πολύ καλά και έχει συνέχεια στο παιχνίδι της. Υπάρχουν πολλοί εκτός από τον Γιάννη, όμως οι πόντοι του είναι κάτι που δεν μπορείς να αποτρέψεις με τίποτα. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να τον δυσκολέψεις όσο περισσότερο γίνεται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κέβιν Ντουράντ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ