Ντέιβις: «Πάμε για το 5-0 στα εναπομείναντα ματς και ό,τι γίνει»

Ντέιβις: «Πάμε για το 5-0 στα εναπομείναντα ματς και ό,τι γίνει»

Ο Άντονι Ντέβις μίλησε για την προσπάθεια των Λέικερς να βρεθούν στη δέκατη θέση που οδηγεί στο play-in.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς έχουν βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση καθώς παραμένουν στην 11η θέση πίσω από τους Σαν Αντόνιο Σπερς που κρατούν τη 10η θέση που οδηγεί στο τουρνουά του play-in, από το οποίο και θα προκύψουν οι δύο τελευταίες ομάδες των play-offs.

Ο Άντονι Ντέιβις που επέστρεψε στην ήττα από τους Πέλικανς τόνισε στις δηλώσεις του πως η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, αλλά η ομάδα της Καλιφόρνια θα κυνηγήσει το 5-0 στα εναπομείναντα ματς για να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες της.

Οι δηλώσεις του Άντονι Ντέιβις:

«Γνωρίζουμε την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε και παρόλο που πονάει το πόδι μου και πονάει ο αστράγαλος του ΛεΜπρόν, αισθανθήκαμε ότι αυτό ήταν το παιχνίδι στο οποίο έπρεπε να παίξουμε. Προφανώς και στα επόμενα πέντε παιχνίδια θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε όσα μπορούμε να ελέγξουμε.

Το σκεπτικό μας είναι να πάμε για το 5-0 σε αυτά τα παιχνίδια και ό,τι γίνει. Χάσαμε αυτό το ματς με τους Πέλικανς, αλλά απομένουν πέντε για να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την κατάσταση και ελπίζουμε τα πράγματα να εξελιχθούν καλά για εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ