Μιλγουόκι Μπακς – Ντάλας Μάβερικς 112-118

Μιλγουόκι Μπακς – Ντάλας Μάβερικς 112-118

Παρά τις προσπάθειες του Γιάννη Αντετοκούνμπο που έκανε νταμπλ-νταμπλ με 28 πόντους και 10 ριμπάουντ, οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν με σκορ 118-112 από τους Ντάλας Μάβερικς του τρομερού Λούκα Ντόντσιτς.

Οι Μιλγουόκι Μπακς υπέστησαν την 30η ήττα τους στη φετινή σεζόν, καθώς παρά το νταμπλ-νταμπλ του Γιάννη Αντετοκούνμπο που σημείωσε 28 πόντους, κατέβασε 10 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ, έχασαν με σκορ 118-112 από τους Ντάλας Μάβερικς του εξαιρετικού Λούκα Ντόντσιτς.

Έτσι τα «ελάφια» έπεσαν στο 48-30 παραμένοντας στα υψηλά στρώματα της Ανατολικής Περιφέρειας, ενώ οι Τεξανοί βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 49-30, πιάνοντας τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στην τρίτη θέση της Δύσης με ματς λιγότερο.

Πέραν του «Greek Freak» που ήταν πολύ καλός, από το σύνολο του Μάικ Μπουντενχόλζερ ξεχώρισε ο Τζρου Χόλιντεϊ που ολοκλήρωσε το ματς με 20 πόντους και 9 ασίστ. Από την άλλη πλευρά, ο Ντόντσιτς μέτρησε 32 πόντους, 15 ασίστ και 8 ριμπάουντ, ενώ ο Ντουάιτ Πάουελ είχε 22 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Στο πρώτο δωδεκάλεπτο οι Μπακς ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση, όμως οι Μάβερικς βρήκαν τον τρόπο να επιβάλλουν γρήγορα τον ρυθμό τους και να παίρνουν τα ηνία. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του έφτασαν ακόμα και σε διψήφια διαφορά στις αρχές της δεύτερης περιόδου, όμως το Ντάλας επέστρεψε για τα καλά, κάνοντας άλλη μία ανατροπή, που του έδωσε το δικαίωμα να πάει στα αποδυτήρια όντας μπροστά στο σκορ με +2 (57-55).

Οι Τεξανοί συνέχισαν να έχουν το προβάδισμα μέχρι τα μέσα του τρίτου δωδεκαλέπτου. Σε κάποια στιγμή ο Greek Freak το πήρε… πάνω του και γύρισε το ματς, όμως ξανά οι Μάβερικς δεν είχαν πρόβλημα να βρεθούν ξανά στο… τιμόνι του οδηγού. Στην τελευταία περίοδο, ο Ντόντσιτς και η παρέα του άντεξαν στην πίεση των Μπακς, οι οποίοι έκαναν την ύστατη προσπάθεια να επιστρέψουν στο παιχνίδι, καταφέρνοντας έτσι να φύγουν με το διπλό από το Γουισκόνσιν.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά της αναμέτρησης*

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ