Στην κορυφή οι Πορζίνγκις και Χάρντεν (pics)

Στην κορυφή οι Πορζίνγκις και Χάρντεν (pics)

Ο φόργουορντ των Νικς και ο γκαρντ των Ρόκετς κέρδισαν το βραβείο του παίκτη της εβδομάδας σε Δύση και Ανατολή αντίστοιχα.

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις ήταν ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης των Νικς, ειδικά μετά τη φυγή του Καρμέλο Άντονι για το Κλίβελαντ και τους Καβαλίερς.

Ο Λετονός super star λοιπόν είχε 33,5 πόντους, 6,8 ριμπάουντ και 3,25 μπλοκ ανά ματς την εβδομάδα που μας πέρασε, βοηθώντας τους Νεοϋορκέζους να κάνουν ένα επί μέρους σερί 3-1 που τους έφερε στην 6η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας με συνολικό ρεκόρ 5-4.

 

 

Από την άλλη ο Τζέιμς Χάρντεν έκανε ό,τι μας έδειξε και την προηγούμενη χρονιά. Έχει εξελιχθεί στον παίκτη-ηγέτη που περίμεναν οι Ρόκετς, που αναμένεται να γίνουν ακόμα καλύτεροι όταν μπει στην εξίσωση και ο Κρις Πολ που είναι τραυματίας.

Ο «Μούσιας» λοιπόν κέρδισε το βραβείο του καλύτερου παίκτη της εβδομάδας έχοντας μέσο όρο 36.3 πόντους με 51.2% στα τρίποντα αλλά και 10 ασίστ. Οι Ρόκετς έτρεξαν και αυτοί ένα σερί 3-1 στη Δύση και βλέπουν τις άλλες ομάδες… αφ’ υψηλού αφού βρίσκονται στην πρώτη θέση πάνω από Γουόριορς και Σπερς με συνολικό ρεκόρ 8-3.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ