Σούπερ σκόρερ στο πλευρό του Αντετοκούνμπο – Αυτόν τον παίκτη πήραν οι Μπακς (Vids)

Σούπερ σκόρερ στο πλευρό του Αντετοκούνμπο – Αυτόν τον παίκτη πήραν οι Μπακς (Vids)

Οι Μπακς αποδέσμευσαν τον ΝτιΆντρε Μπέμπρι, όμως δεν άργησαν να καλύψουν την κενή θέση που έμεινε στο ρόστερ τους αποκτώντας έναν εξαιρετικό σκόρερ.

Οι Μπακς πρόσφεραν συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου στον Ρέιτζον Τάκερ, καλύπτοντας την 15η θέση στο ρόστερ τους ενόψει των πλέι οφ.

Η αποδέσμευση του ΝτιΆντρε Μπέμπρι, άφησε κενή μία θέση στο ρόστερ της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο, την οποία θα καλύψει ο 24χρονος περιφερειακός, ο οποίος προέρχεται από την G-League και τη θυγατρική ομάδα των «Ελαφιών», τους Ουισκόνσιν Χερντ, πραγματοποιώντας ορισμένες εξαιρετικές εμφανίσεις που τράβηξαν το ενδιαφέρον των Μπακς.

O 24χρονος γκαρντ έδειξε τι μπορεί να κάνει στην G-League, αριθμώντας 19,8 πόντους, 6,6 ριμπάουντ, 3,5 ασίστ και 1,3 κλεψίματα σε 33 λεπτά παίζοντας 40 ματς με το… κοπάδι των «Ελαφιών».

Την τελευταία τριετία, ο Ρέιτζον Τάκερ είχε σύντομα περάσματα από Γιούτα Τζαζ, Φιλαδέλφεια Σίξερς και Ντένβερ Νάγκετς, μετρώντας συνολικά 37 συμμετοχές στον μαγικό κόσμο του NBA, καταγράφοντας 2,8 πόντους, 0,9 ριμπάουντ και 0,4 ασίστ σε επτά λεπτά που έμενε στο παρκέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ