Δεν τα κατάφεραν στο Κλίβελαντ χωρίς τους βασικούς οι Μπακς (133-115) – Νίκες για Νετς, Χοκς και Χόρνετς

Δεν τα κατάφεραν στο Κλίβελαντ χωρίς τους βασικούς οι Μπακς (133-115) – Νίκες για Νετς, Χοκς και Χόρνετς

Οι Μιλγουόκι Μπακς παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες και ηττήθηκαν από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, ενώ με νίκες προχώρησαν οι

Η κανονική περίοδος του ΝΒΑ ολοκληρώνεται απόψε τα ξημερώματα με το τοπίο να αναμένεται να ξεκαθαρίσει όσον αφορά τις θέσεις που θα καταλάβουν οι ομάδες στα play-offs ώστε να αρχίσει η… αληθινή δράση για τη διεκδίκηση του τίτλου.

Στα τέσσερα ματς που ξεκίνησαν νωρίς, οι Μιλγουόκι Μπακς που παρατάχθηκαν χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους υπόλοιπους βασικούς τους παίκτες, δεν τα κατάφεραν απέναντι στους Κλίβελαντ Καβαλίερς όπου και ηττήθηκαν με σκορ 133-115, και θα περιμένουν να δουν τι θα κάνουν οι Μπόστον Σέλτικς για να μάθουν αν θα τερματίσουν 2οι ή 3οι.

Κορυφαίος για τα «ελάφια» ήταν ο Σάντρο Μαμουκελασβίλι που σημείωσε 28 πόντους, ενώ εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο που μέτρησε 27 πόντους με 9/14, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 μπλοκ σε 40 λεπτά συμμετοχής. Από τους Καβς ξεχώρισαν οι Λάουρι Μάρκανεν και Έβαν Μόμπλεϊ με 23 και 18 πόντους αντίστοιχα.

Στα άλλα παιχνίδια οι Ατλάντα Χοκς δεν αντιμετώπισαν προβλήματα απέναντι στους Χιούστον Ρόκετς και επικράτησαν με σκορ 130-114 έχοντας το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, χωρίς οι «ρουκέτες» να μπορέσουν να απειλήσουν.

Απολαυστικός Τρέι Γιανγκ με 28 πόντους και 11 ασίστ, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Ντανίλο Γκαλινάρι με 26 πόντους για τα «γεράκια». Από τους Τεξανούς ο Τζέιλεν Γκριν σταμάτησε στους 41 πόντους.

Οι Μπρούκλιν Νετς έκλεισαν με νίκη την κανονική περίοδο και θα αντιμετωπίσουν τους Καβαλίερς στο πλέι-ιν, επικρατώντας πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ (134-126) των Ιντιάνα Πέισερς, με τους παίκτες του Στιβ Νας να διαχειρίζονται πολύ σωστά το προβάδισμα που είχαν από το πρώτο ημίχρονο.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ ολοκλήρωσε το ματς με 35 πόντους, ενώ από κοντά ήταν οι Μπράουν, Ντουράντ και Ντράμοντ με 21, 20 και 20 πόντους αντίστοιχα. Για τους Πέισερς, 28 είχε ο Οσέι Μπρίσετ, ενώ ο Ταϊρίζ Χαλιμπάρτον μέτρησε 17 πόντους με 10 ασίστ.

Οι Σάρλοτ Χόρνετς τα… χρειάστηκαν απέναντι στους Γουάσινγκτον Γουίζαρντς, όμως κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με σκορ 124-108 χάρη στην εξαιρετική τους τελευταία περίοδο όπου έτρεξαν ένα επιμέρους σερί 35-26, καθαρίζοντας το ματς.

Ο Τέρι Ροζίερ ολοκλήρωσε το ματς με 25 πόντους, ενώ ο ΛαΜέλο Μπολ έχασε το τριπλ νταμπλ για μία ασίστ, καταγράφοντας 24 πόντους, 9 ασίστ και 10 ριμπάουντ. Στην αντίπερα όχθη, ο Ρούι Χατσιμούρα είχε 21 πόντους και ο Κόρι Κίσπερτ 20.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μπρούκλιν Νετς-Ιντιάνα Πέισερς 134-126

Σάρλοτ Χόρνετς-Γουάσινγκτον Γουίζαρντς 124-108

Κλίβελαντ Καβαλίερς-Μιλγουόκι Μπακς 133-115

Χιούστον Ρόκετς-Ατλάντα Χοκς 114-130

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ