Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι Μπλέιζερς, πέρασαν από το LA οι Κινγκς (vids)

Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι Μπλέιζερς, πέρασαν από το LA οι Κινγκς (vids)

Οι Μπλέιζερς συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους μετά τη διακοπή του All Star Game, καθώς επικράτησαν και των Γκρίζλις με 113-98, ενώ και οι Κινγκς νίκησαν τους Λέικερς στο Λος Άντζελες με 84-83.

Οι Πόρτλαντ Τρέιλμπλεϊζερς επικράτησαν των Γκρίζλις με 113-98, με τους Λίλαρντ και ΜακΚόλουμ να οδηγούν την ομάδα τους στη νίκη. Έτσι το Πόρτλαντ έφτασε στο 48-29 ακι κρατάει την τρίτη θέση στα χέρια του, ενώ οι Γκρίζλις έπεσαν στο 21-55 και στην προτελευταία θέση της Δυτικής Περιφέρειας.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Λίλαρντ με 27 πόντους, ενώ ο ΜακΚόλουμ είχε 20 και οι Τέρνερ και Αμίνου από 17. Τέλος για τους Γκρίζλις ο μόνος που ξεχώρισε ήταν ο Μπρουκς με 28 πόντους.

Στο Λος Άντζελες οι Λέικερς ηττήθηκαν από τους Κινγκς με 84-83 σε ένα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι. Με αυτή τη νίκη οι βασιλιάδες ανέβηκαν σε ρεκόρ 25-53, ενώ είχαν κορυφαίο τον Χιλντ με 19 πόντους και τον Μπογκντάνοβιτς που είχε 15. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κώστας Κουφός δεν αγωνίστηκε καθόλου. Κορυφαίος για τους Λέικερς ήταν με 19 πόντους ο Ράντλ.

Μπλέιζερς-Γκρίζλις 113-98

Λέικερς-Κινγκς 83-84

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ