Ίρβινγκ: «Πήρα την σωστή απόφαση που δεν εμβολιάστηκα»

Ίρβινγκ: «Πήρα την σωστή απόφαση που δεν εμβολιάστηκα»

Ο Καϊρί Ίρβινγκ δήλωσε πως θεωρεί σωστή την απόφαση που πήρε να μην εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, ακόμα και αν αυτό δεν αρέσει στον κόσμο.

Οι Μπρούκλιν Νετς ετοιμάζονται για τα playoffs του ΝΒΑ, όπου θα αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας τους Σέλτικς.

Πολλοί θεωρούν πως αν ο Καϊρί Ίρβινγκ είχε αποφασίσει να εμβολιαστεί οι Νετς θα είχαν τερματίσει πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, καθώς ο Ίρβινγκ θα αγωνιζόταν στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας του και θα είχε βοηθήσει περισσότερο μέσα στη σεζόν.

Πάντως ο Αμερικανός σε δηλώσεις θεωρεί πως πήρε την καλύτερη απόφαση που δεν εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού και έμεινε πιστός στα πιστεύω του, αν και η απόφαση του δεν άρεσε σε πολύ κόσμο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Καϊρί Ίρβινγκ: 

«Μπορώ να πω ότι έμεινα πιστός στις πεποιθήσεις μου και στο τι ήθελα να κάνω με το σώμα μου» δήλωσε αρχικά, για να προσθέσει στην συνέχεια: «Νομίζω ότι αυτό δεν θα έπρεπε να είναι απλώς το δικαίωμά μου ως Αμερικανός, αλλά ως άνθρωπος».

«Δεν μπορώ να απευθυνθώ σε όλο τον κόσμο. Ξέρω όμως ότι πήρα την σωστή απόφαση για εμένα. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα για εμένα ότι πολύς κόσμος μέσα στην ομάδα ήταν στο πλευρό μου σε αυτή την δύσκολη φάση. Άλλοι το έκαναν δημόσια και άλλοι ιδιωτικά και είμαι εντάξει με όλους. Κάποιοι διαφώνησαν με εμένα δημόσια και άλλο ιδιωτικά. Και είμαι εντάξει και με αυτούς. Δεν με πειράζει πλέον όσο με πείραζε στις αρχές».

«Άκουσα τα πάντα. Με αποκάλεσαν με διάφορα ονόματα. Ήταν μέρος της μάχης που έδωσα όλη την σεζόν βλέποντας να στερούν από εμένα το παιχνίδι που αγαπάω. Βασικά, όχι το παιχνίδι, δεν γίνεται να συνεχίσω να το αποκαλώ έτσι. Είναι η δουλειά μου που μυ στέρησαν εξαιτίας του περιορισμού που υπήρχε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ