Ο Giannis έκανε τον Άλεξ Αντετοκούνμπο να βάλει τα κλάματα – Τα σκληρά λόγια του

Ο Giannis έκανε τον Άλεξ Αντετοκούνμπο να βάλει τα κλάματα – Τα σκληρά λόγια του

Τη σύγκρουση μεταξύ Γιάννη και Άλεξ Αντετοκούνμπο λόγω της συμπεριφοράς του μικρότερου αδερφού του, αλλά και τα όσα ακολούθησαν, έφερε στο φως της δημοσιότητας η Μίριν Φέιντερ, μέσω του βιβλίου της «Γιάννης – Εκτόξευση στα Αστέρια».

Η Μίριν Φέιντερ, μέσω του βιβλίου της «Γιάννης – Εκτόξευση στα Αστέρια», έφερε στο φως της δημοσιότητας μια σύγκρουση μεταξύ Γιάννη και Άλεξ Αντετοκούνμπο λόγω της συμπεριφοράς του μικρότερου αδερφού του, αλλά και τα όσα ακολούθησαν στη συνέχεια.

«Εκείνο το βράδυ, ο Άλεξ έβαλε τα κλάματα. Το τελευταίο πράγματα που ήθελε ήταν να απογοητεύσει την οικογένειά του. Ήξερε ότι η αντίδραση των αδελφών του ήταν δικαιολογημένη. «Είχα μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου», λέει.

«Αυτή ήταν η ώρα μηδέν για εμένα. Από τότε αποφάσισα να αλλάξω συμπεριφορά». Ο Άλεξ αφιέρωσε το υπόλοιπο του καλοκαιριού στην προπόνηση για να βελτιώσει τον χειρισμό της μπάλας και το σουτ.

Έγινε πιο γρήγορος και δυνατός. Πιο ταπεινός. Έπαψε να παριστάνει τον παντογνώστη», αποκαλύπτει η Αμερικανίδα συγγραφέας στο βιβλίο της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ