Μπόστον Σέλτικς – Μπρούκλιν Νετς 115-114: «Ξέραναν» τους Νετς με buzzer beater του Τέιτουμ

Μπόστον Σέλτικς – Μπρούκλιν Νετς 115-114: «Ξέραναν» τους Νετς με buzzer beater του Τέιτουμ

Το buzzer beater του Τζέισον Τέιτουμ σε «νεκρό χρόνο» έδωσε τη νίκη στους Μπόστον Σέλτικς με σκορ 115-114 απέναντι στους Μπρούκλιν Νετς, με τους «κέλτες» να κάνουν το 1-0 στη σειρά.

Με τον Τζέισον Τέιτουμ να σκοράρει ένα τρομερό καλάθι στην τελευταία φάση του ματς και μάλιστα σε «νεκρό χρόνο» οι Μπόστον Σέλτικς έκαναν το πρώτο βήμα απέναντι στους Μπρούκλιν Νετς, επικρατώντας με σκορ 115-114 και κάνοντας το 1-0 στη σειρά.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ με μια τρομερή εμφάνιση στα τελευταία λεπτά είχε βάλει μπροστά την ομάδα της Νέας Υόρκης, όμως ο Τέιτουμ είχε άλλη άποψη και με ένα υπέροχο καλάθι, έπειτα από την ψύχραιμη ασίστ του Μάρκους Σμαρτ, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν φυσικά ο «Taco Jay» που ολοκλήρωσε το ματς με 31 πόντους, 23 είχε ο Τζέιλεν Μπράουν, και από 20 οι Αλ Χόρφορντ και Μάρκους Σμαρτ. Για τους φιλοξενούμενους ο «Uncle Drew» σταμάτησε στους 39 πόντους, με τον Κέβιν Ντουράντ να έχει 23.

Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό από την αρχή μέχρι το τέλος. Στο πρώτο μέρος το προβάδισμα άλλαξε χέρια πολλές φορές, αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν τα παρατούσε και έτσι το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο στην ανάπαυλα 61-61.

Στην τρίτη περίοδο οι Σέλτικς κυριάρχησαν φτάνοντας και σε διψήφιες διαφορές (83-69) και δείχνοντας πως κρατούν την τύχη στα χέρια τους. Υπολόγιζαν όμως χωρίς τον Καϊρί Ίρβινγκ που πήρε… μπρος στο τελευταίο δωδεκάλεπτο και κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στους Νετς.

Το ντέρμπι καλά κρατούσε με τον «Uncle Drew» να σκοράρει ένα τρομερό τρίποντο και να κάνει το 114-111. Στη συνέχεια ο Αλ Χόρφορντ πήρε το επιθετικό ριμπάουντ και σκόραρε για να μειώσει στον πόντο (114-113). Οι «κέλτες» έβγαλαν την άμυνα και στο τέλος του ματς, ο Σμαρτ βρήκε τον Τέιτουμ και εκείνος «ρόλαρε» υπέροχα πάνω στο σώμα του Ίρβινγκ σκοράροντας και χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Tα δωδεκάλεπτα: 29-28, 61-61, 96-85, 115-114

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του ματς*

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ