Πράντι : «Καθοριστική η αποβολή του Γιάννη στην ήττα»

Πράντι : «Καθοριστική η αποβολή του Γιάννη στην ήττα»

Ο Τζο Πράντι σχολίασε την αποβολή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ματς με τους Νάγκετς λέγοντας πως ήταν καθοριστική προκειμένου οι Μπακς να ηττηθούν στο Ντένβερ.

Ήττα στην παράταση με 128-125 γνώρισαν οι Μπακς από τους Νάγκετς στο Ντένβερ, σ’ ένα παιχνίδι που αποδείχθηκε καθοριστική η αποβολή του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Είναι χαρακτηριστικό  ότι η ομάδα του Ντένβερ, επέστρεψε από το -8 στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποβλήθηκε με έξι φάουλ 3:43 πριν το τέλος, όταν η ομάδα του προηγείτο με 107-97, έχοντας προλάβει να κάνει double double, σημειώνοντας 18 πόντους (8/11 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 3/6 βολές), μαζεύοντας 12 ριμπάουντ, μοιράζοντας 6 ασίστ, ενώ είχε επίσης 1 κλέψιμο και έκανε 4 λάθη σε 33 λεπτά συμμετοχής.

Ο κόουτς των Μπακς, Τζο Πράντι, σε δηλώσεις του τόνισε πως ήταν καθοριστική για την ήττα η αποβολή του Αντετοκούνμπο: «Ήταν καθοριστικό σημείο αυτό της αποβολής του Γιάννη. Άλλαξε τελείως το μομέντουμ με την αποχώρηση του καλύτερου παίκτη μας. Πιστεύω πως έπρεπε να μετρήσει το καλάθι και να μη χρεωθεί φάουλ. Δε νομίζω να είχε προλάβει να πάρει θέση ο Γιόκιτς και θα ήταν το πέμπτο του φάουλ. Η απουσία του Γιάννη στα τελευταία λεπτά ήταν πολύ σημαντική και μας πλήγωσε, γιατί παίρνει πολλές φάσεις πάνω του. Χρειαζόμασταν τον Γιάννη στο παρκέ, παρότι ο Τζαμπάρι Πάρκερ έκανε εξαιρετική δουλειά», τόνισε σχετικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ