Κάζινς: «Οι Κινγκς ήταν χάλια πριν πάω εκεί, παρέμειναν χάλια και συνέχισαν να είναι χάλια όταν έφυγα»

Κάζινς: «Οι Κινγκς ήταν χάλια πριν πάω εκεί, παρέμειναν χάλια και συνέχισαν να είναι χάλια όταν έφυγα»

O NτεMάρκους Κάζινς χρησιμοποίησε σκλήρη γλώσσα για τους Σακραμέντο Κινγκς, ομάδα στην οποία αγωνίστηκε για επτά σερί σεζόν.

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς παραχώρησε συνέντευξη στον Μαρκ Σπίαρς και στο «Andscape» και δεν εκφράστηκε και με τα καλύτερα λόγια για τους Σακραμέντο Κινγς, ομάδα στην οποία αγωνίστηκε για επτά σερί σεζόν, και ήταν αυτή που το 2010 τον επέλεξε στο Νο5 του draft του NBA.

«Τι έκανε το Σακραμέντο για εμένα; Εκτός από το να με διαλέξει στο draft. Εγώ έκανα περισσότερα για εκείνους απ’ όσα έκαναν εκείνοι για εμένα. Είμαι 100% ειλικρινής. Είχα δύο ιδιοκτήτες, τρεις τζένεραλ μάνατζερς και επτά προπονητές σε επτά χρόνια! Καταλαβαίνετε ότι δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα…» ήταν τα πρώτα λόγια του «Boogie» ο οποίος συνέχισε:

«Το να ήμουν εκεί με απέτρεψε από το να σκεφτώ το καλύτερο για εμένα. Όσο έμεινα στους Κινγκς συνέχεια προσπαθούσα να διορθώσω τα λάθη μου, να φτιάχνω το σώμα μου και να είμαι πάντα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Κι όλα αυτά γιατί; Οι Κινγκς ήταν χάλια πριν πάω εγώ εκεί και συνέχισαν να είναι χάλια και με εμένα στο ρόστερ. Και φυσικά παρέμειναν χάλια και μετά που αποχώρησα από την ομάδα».

Ο Κάζινς αγωνίστηκε στους Σακραμέντο Κινγς από το 2010 έως και το 2017 έχοντας αγωνιστεί σε 470 ματς της κανονικής περιόδου. Σε αυτό το διάστημα μέτρησε κατά μέσο όρο 21,1 πόντους, 10,8 ριμπάουντ και 3 ασίστ ενώ σούταρε με 46% εντός παιδιάς και 32% στα τρίποντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ