Δίχως τον ΒανΒλιτ κόντρα στους Σίξερς οι Ράπτορς (vid)

Δίχως τον ΒανΒλιτ κόντρα στους Σίξερς οι Ράπτορς (vid)

O Φρεντ ΒανΒλιτ δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και θα απουσιάσει από το πέμπτο παιχνίδι της σειράς κόντρα στους Σίξερς.

Οι Τορόντο Ράπτορς κατάφεραν να μειώσουν τη σειρά κόντρα στους Φιλαδέλφεια Σίξερς σε 3-1, όμως συνεχίζουν να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, και πλέον έχουν ακόμα ένα πρόβλημα να αντιμετωπίσουν μετά από εκείνο του Σκότι Μπαρνς.

Συγκεκριμένα, ο Φρεντ ΒανΒλιτ χτύπησε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης απέναντι στην ομάδα του Ντοκ Ρίβερς και δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στο Game 5 της σειράς, προσθέτοντας ακόμα έναν πονοκέφαλο στον Νικ Νερς και τους συνεργάτες του.

Ο Καναδός κόμπο γκαρντ ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο ισχίο, που θα τον κρατήσει εκτός του παιχνιδιού, το οποίο και αναμένεται να διεξαχθεί τα ξημερώματα της Τρίτης (26/4, 03:00) και θα κρίνει αν τελικά οι «δεινόσαυροι» μείνουν εκτός πλέι-οφ.

Ο ΒανΒλιτ έχει 20.3 πόντους, 6.7 ασίστ και 4.4 ριμπάουντ ανά μέσο όρο στα 65 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί κατά τη διάρκεια της φετινή σεζόν, όντας ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες για το Τορόντο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ