Ίρβινγκ: «Νιώθω ότι απογοήτευσα τους Νετς, αλλά δεν φεύγω»

Ίρβινγκ: «Νιώθω ότι απογοήτευσα τους Νετς, αλλά δεν φεύγω»

Ο Καϊρί Ίρβινγκ δήλωσε ότι θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τους Νετς και ανυπομονεί για την επόμενη σεζόν, ενώ παραδέχθηκε ότι απογοήτευσε την ομάδα με τις επιλογές του.

Οι Νετς σε κανένα παιχνίδι της σειράς με τους Σέλτικς δεν κατάφεραν να είναι ανταγωνιστικοί και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα της Βοστώνης «σκούπισε» το Μπρούκλιν με 4-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει μια ομάδα εκ των Μπουλς ή τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση ο Ίρβινγκ ανέφερε πως δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει από την ομάδα και θα ήθελε να επεκτείνει το συμβόλαιο του με τους Νετς, ωστόσο ανέφερε πως έχει και αυτός τις ευθύνες του με τις επιλογές που έκανε και απογοήτευσαν την ομάδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Καϊρί Ίρβινγκ: 

«Δεν σκοπεύω να πάω πουθενά. Ανυπομονώ για το καλοκαίρι και να χτίσουμε μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά κάτι. Όταν λέω ότι είμαι εδώ και με τον Κέβιν (σ.σ Ντουράντ), εννοώ ότι θέλουμε μαζί με τον Τζο Τσάι (σ.σ ιδιοκτήτης των Νετς) και τον Σον Μαρκς (GM της ομάδας) να κάνουμε κάτι καλό.

Δεν αφορά μόνο εμένα και τον Ντουράντ. Εμείς είμαστε οι Πυλώνες της ομάδας, αλλά έχουμε κι άλλους παίκτες με συμβόλαιο. Πιστεύω ότι πρέπει να κάνομε κάποιες κινήσεις το καλοκαίρι, να μιλήσουμε και να αποφασίσουμε τι θα χτίσουμε, περνώντας καλά».

«Νομίζω ότι ήταν μία σεζόν με πολύ συναίσθημα. Όλοι νιώσαμε, εγώ ένιωσα, ότι απογοήτευσα την ομάδα επειδή δεν μπορούσα να παίξω. Εξετάσαμε κάθε επιλογή που είχαμε για να παίξω, αλλά ποτέ δεν ήθελα το θέμα να αφορά μόνο εμένα. Πιστεύω ότι αυτό μας αποπροσανατόλισε κάποιες φορές. Και για αυτό είχαμε κάποιες δραστικές αλλαγές. Καμία φορά όμως αισθάνομαι ότι ο θόρυβος που δημιουργήθηκε εκτός ομάδας μας επηρεάσε.

Δεν πρέπει όμως να το αφήσουμε να συμβεί αυτό, πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί πνευματικά. Πολλά πράγματα μπήκαν στα αποδυτήριά μας και δεν είχαμε την ισορροπία που θέλαμε. Ξέρω ότι πολλοί ήθελαν να μας δουν να αποτυγχάνουμε φέτος, μας αποκάλεσαν φαβορί και έχουν πολλά να πουν τώρα. Αυτό θα μου δώσει κίνητρο το καλοκαίρι».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ