Τζέιλεν Μπράουν: «Μας χτύπησαν στο στόμα»

Τζέιλεν Μπράουν: «Μας χτύπησαν στο στόμα»

Ο Μπράουν παραδέχθηκε ότι οι Μπακς έπαιξαν καλύτερα και πιο δυνατά για αυτό νίκησαν τους Σέλτικς, ωστόσο τόνισε ότι πλέον η Βοστώνη πρέπει να αντιδράσει.

Οι Μπακς άλωσαν την Βοστώνη στο Game 1 επικρατώντας με 101-89 και έκαναν το 1-0 στην σειρά με τους Σέλτικς, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή για ένα ακόμα βράδυ τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που σημείωσε triple-double.

Ο Τζέιλεν Μπράουν στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με τους Μιλγουόκι Μπακς τόνισε πως η παρέα του Έλληνα πρωταθλητή έπαιξε πολύ καλύτερα και δίκαια έκανε το 1-0. Επιπλέον ανέφερε πως οι Σέλτικς θα πρέπει να αντιδράσουν άμεσα αν θέλουν να έχουν τύχη στη συγκεκριμένη σειρά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Τζέιλεν Μπράουν:

«Τους δίνουμε πίστωση. Έκαναν εξαιρετική δουλειά, είχαν ένα καλό πλάνο, αλλά εμείς χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ. Μας χτύπησαν στο στόμα, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο».

«Υπερασπίζονται τον τίτλο τους και εμείς πρέπει να βγούμε και να παίξουμε μπάσκετ. Να είμαστε έτοιμοι, άσχετα από οποιαδήποτε τραυματισμό και αν προκύψει. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι ψυχολογικά και έτοιμοι να αφήσουμε τα πάντα στο παρκέ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ