Γουόριορς – Γκρίζλις 142-112: Γουόριορς από άλλον πλανήτη, «διέλυσαν» τους Γκρίζλις και έκαναν το 2-1

Γουόριορς – Γκρίζλις 142-112: Γουόριορς από άλλον πλανήτη, «διέλυσαν» τους Γκρίζλις και έκαναν το 2-1

Ο Στεφ Κάρι βγήκε μπροστά, σκόραρε 30 πόντους και οδήγησε τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς σε μια τεράστια νίκη (142-112) απέναντι στους Μέμφις Γκρίζλις, παίρνοντας έτσι και πάλι το προβάδισμα στη σειρά.

«Πάρτι» των Γουόριορς στο Game 3 της σειράς των ημιτελικών της Δύσης με τους Γκρίζλις. Οι Γκόλντεν Στέιτ δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα τους στη σειρά, είχαν τους Κάρι (30πόντους, 2ριμπάουντ, 6ασίστ), Πουλ (27 πόντους) και Τόμπσον (21πόντους, 9ριμπάουντ, 4ασίστ, 4/6 τρίποντα) σε μεγάλη βραδιά και διέλυσαν με 142-112 την ομάδα του Μέμφις, παίρνοντας και πάλι κεφάλι με 2-1!

Πολύ κακοί οι Γκρίζλις που είχαν μονάχα τον Τζα Μοράντ σε καλή βραδιά, καθώς ο νεαρός γκαρντ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 34πόντους, 3ριμπάουντ και 7ασίστ, ωστόσο δεν είχε κανέναν δίπλα του, ενώ προς το τέλος αποχώρησε και με ενοχλήσεις στο γόνατο, προκαλώντας έτσι έναν έξτρα «πονοκέφαλο» στους ανθρώπους των Μέμφις.

Πέρα από την πρώτη περίοδο που οι Γκρίζλις ήταν στο… γήπεδο, στα υπόλοιπα 12λεπτα, οι Γουόριορς έπαιζαν μόνοι τους. Ο Κάρι έραβε… ο Τόμπσον… έκοβε και με τη βοήθεια του Πουλ από τον πάγκο, οι «πολεμιστές» δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους φιλοξενούμενους, έκαναν το 2-1 στη σειρά και έχουν την ευκαιρία να κάνουν αποφασιστικό βήμα μέσα στην έδρα τους στο επόμενο παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ