«Άστραψε και βρόντηξε» η ιδιοκτήτρια των Λέικερς

«Άστραψε και βρόντηξε» η ιδιοκτήτρια των Λέικερς

Η ιδιοκτήτρια των Λος Άντζελες Λέικερς αναφέρθηκε στην κακή πορεία της ομάδας της τη φετινή σεζόν, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως η υπομονή της εξαντλείται.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς παρότι είχαν το τέταρτο μεγαλύτερο μπάτζετ στο φετινό ΝΒΑ δεν κατάφεραν να εκπληρώσουν τις προσδοκίες που δημιούργησαν και έμειναν εκτός πλέι-0φ.

Κάτι για το οποίο δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένη η ιδιοκτήτρια της ομάδας, όπως ανέφερε και η ίδια σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Los Angeles Times».

Η Τζίνι Μπας, τόνισε μεταξύ άλλων πως η υπομονή της εξαντλείται και ότι δεν είναι δυνατόν να πληρώνει luxury tax (φόρο πολυτελείας) και η ομάδα της να μην μπαίνει καν στα πλέι-οφ.

Οι δηλώσεις της Τζίνι Μπας:

«Η αλήθεια είναι πως η υπομονή μου εξαντλείται. Είχαμε το τέταρτο υψηλότερο μπάτζετ τη φετινή σεζόν στη λίγκα. Όταν ξοδεύεις τόσα λεφτά και πληρώνεις luxury tax, περιμένεις από την ομάδα σου τουλάχιστον να κάνει μια μεγάλη πορεία στα πλέι-οφ.

Ήταν πάρα πολύ άσχημο να βγαίνει στο παρκέ η ομάδα και να μην παίρνει τα αποτελέσματα που θέλουμε. Δεν είμαι καθόλου χαρούμενη. Καθόλου ικανοποιημένη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ