Αλλαγή διαιτητή στο Game 6 των Μπακς με τους Σέλτικς

Αλλαγή διαιτητή στο Game 6 των Μπακς με τους Σέλτικς

Όπως έκανε γνωστό το ΝΒΑ, ο Σκοτ Φόστερ δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στη αναμέτρηση των Μπακς με τους Σέλτικς, λόγω ασθένειας.

Ένα απρόοπτο σημειώθηκε λίγες ώρες πριν την έναρξη του Game 6 ανάμεσα σε Μιλγουόκι Μπακς και Μπόστον Σέλτικς για τα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας.

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό το ΝΒΑ, θα υπάρξει αλλαγή διαιτητή στο παιχνίδι, μιας και ο Σκοτ Φόστερ δεν μπορέσει να διευθύνει την αναμέτρηση εξαιτίας μια ασθένειας που τον ταλαιπωρεί, η οποία όμως δεν σχετίζεται με τον κορωνοϊό.

Έτσι, στην τριάδα των διαιτητών προστέθηκε ο Τρε Μάντοξ και μαζί με τους Έρικ Τέιλορ και Μπεν Τέιλορ θα αναλάβουν να διευθύνουν ένα εξαιρετικά απαιτητικό και δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα στα «ελάφια» του Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Κέλτες του Τζέισον Τέιτουμ.

Θυμίζουμε πως η σειρά είναι στο 3-2 υπέρ των Μπακς, και έτσι μετά το μπρέικ που έκαναν πριν λίγες μέρες οι παίκτες του Μάικ Μπαντενχόλζερ στο Βοστόνη, θα έχουν την ευκαιρία να τελειώσουν τη σειρά στην έδρα τους και να πάρουν την πρόκριση για τους τελικούς περιφέρειας όπου περιμένουν ήδη οι Μαϊάμι Χιτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ