Σανς – Μάβερικς 90-123: «Μυθικός» Ντόντσιτς, διέλυσε τους Σανς και «έκλεισε» ραντεβού με τους Γουόριορς

Σανς – Μάβερικς 90-123: «Μυθικός» Ντόντσιτς, διέλυσε τους Σανς και «έκλεισε» ραντεβού με τους Γουόριορς

Ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν on fire στο Game 7 με τους Σανς και βοήθησε τους Μάβερικς να επικρατήσουν με 123-90 και να «κλειδώσουν» την πρόκριση τους στους τελικούς της Δύσης όπου θα αντιμετωπίσουν τους Γουόριορς του Στεφ Κάρι.

Λούκα Ντόντσιτς από άλλον πλανήτη και Μάβερικς στους τελικούς της Δύσης! Ο Σλοβένος σούπερ σταρ ήταν on fire στο Game 7 της σειράς με τους Σανς και κατάφερε να δώσει τη νίκη στους Ντάλας Μάβερικς (90-123), κλείνοντας έτσι ραντεβού με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς του Στεφ Κάρι.

Ο Ντόντσιτς ήταν «μαγικός» σε όλο το παιχνίδι και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 35 πόντους, 10 ριμπάουντ και 4 ασίστ, «τελειώνοντας» τα… όνειρα του Ντέβιν Μπούκερ και της παρέας του, η οποία έμεινε… σπίτι της.

Φοβερή εμφάνιση και από τον Σπένσερ Ντινγουΐντι, ο οποίος τελείωσε το ματς με 30 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Οι Μάβερικς ήταν καλύτεροι από το ξεκίνημα, μέχρι και το τέλος και έφτασαν σε μια πολύ άνετη νίκη! Μάλιστα, η ομάδα του Ντάλας κατάφερε να γράψει ιστορία, καθώς ποτέ στο παρελθόν δεν έχει υπάρξει τέτοια διαφορά σε Game 7!

Έτσι οι Μάβερικς «έκλεισαν» θέση για τους τελικούς της Δύσης όπου θα βρουν τον Στεφ Κάρι και την παρέα του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ