Γουόριορς – Μάβερικς 126-117: Μόνος του ο Ντόντσιτς, «λύγισε» από τους Γουόριορς

Γουόριορς – Μάβερικς 126-117: Μόνος του ο Ντόντσιτς, «λύγισε» από τους Γουόριορς

Ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν συγκλονιστικός στο Game 2 της σειράς των τελικών της Δύσης, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 42 πόντους, ωστόσο οι Γούριορς γύρισαν από το -19, επικράτησαν με 126-117 και έκαναν το 2-0.

Μόνος του και όλοι τους… Κάπως έτσι εξελίχθηκε το Game 2 της σειράς των τελικών της Δύσης. Ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν συγκλονιστικός απέναντι στους Γουόριορς, ολοκλήρωσε τον αγώνα με 42 πόντους, 8 ασίστ και 5 ριμπάουντ, ωστόσο είχε να αντιμετωπίσει μια πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία επέστρεψε από το -19 του πρώτου ημιχρόνου, έχοντας 6 παίκτες που τελείωσαν την αναμέτρηση με 10+ πόντους.

Με μπροστάρη τον Στεφ Κάρι που είχε 32 πόντους 8 ριμπόαυντ και 5 ασίστ, οι «πολεμιστές» έκαναν ξανά τη… δουλειά και δεν άφησαν περιθώρια στους Μαβς, καθώς με μια επική ανατροπή κατάφεραν να επικρατήσουν με 126-117, πηγαίνοντας έτσι στο Ντάλας με το ξεκάθαρο 2-0 στη σειρά.

Εξαιρετικός για ακόμη μια φορά ο Τζόρνταν Πουλ που τελείωσε τον αγώνα με 23 πόντους και 5 ασίστ. Φοβερή εμφάνιση και από τον Μπράνσον (31 πόντους, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ) για τους Ντάλας, ωστοσο δεν ήταν αρκετή…

Έτσι, οι Γουόριορς μεταφέρουν τη σειρά στο Ντάλας, έχοντας τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους τελικούς του NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ